Ferie på fjellet i Buskerud

Reis til Hallingdal, Numedal, Eggedal, Norefjell eller Blefjell - dette er noen av destinasjonene i Buskerud som vi anbefaler for en ferie på fjellet i sommer!


Det er mange fjellområder å velge blant når en planlegger en sommerferie på fjellet i Buskerud. Hardangervidda, Hallingskarvet, Skarvheimen, Høgevarde og Vassfaret med flere - alle med unike naturopplevelser!

I dette fylket finner man også de store velkjente vinterdestinasjonene Geilo og Hemsedal. Sommerstid forvandles disse til spennende reisemål for sommerbesøkende, med en rekke aktiviteter og arrangementer for store og små.
I Hallingdalsområdet, Numedal, Eggedal og Buskerud forøvrig, er det mye annet en kan finne på under ferien på fjellet. I mellom fisketurene, badeøktene i fjellvann og elver, stølsbesøk og andre naturaktiviteter, eller som avbrekk fra å nyte fred og ro.

Spesielt for Buskerud
Det er kun i dette fylket du kan hilse på bjørnene i Vassfaret Bjørnepark og besøke Langedrag Naturpark.
Andre kjente severdigheter sommerstid er Blaafarveværket ved Modum, Krøderbanen ved Krøderen og Garnås Meteorittkrater ved Nesbyen.

Hallingmarken i juli er et stort og populært sommerarrangement med kjente navn på plakaten!

For å søke på ledig overnatting, benytt kalenderen under.Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer

 Vennligst velg minimum 2 netter for å få søkeresultat. Det er ikke mulig å søke på dagens dato. Fre-søn er det ikke mulig å søke for inneværende helg. 

For søke treff i påsken
på fjellet, søk:
01.04-05.04 (ons-søn)
01.04-06.04 (ons-man)

Norge hvorvildureise_sor hvorvildureise_ost hvorvildureise_vest hvorvildureise_midt hvorvildureise_nord
Regioner

Nyhetsbrev