Sol og sjø


Vi har valgt våre 'sol og sjø'-hytter på grunn av sin fantastiske beliggenhet langs kysten hvor du har ubegrenset tilgang til sjø, og forhåpentligvis masse sol. Noen destinasjoner som Stavanger og Sørlandet er svært populære feriesteder hvor du kan hygge deg i varme soldager. Andre destinasjoner som Bergen har nydelige vestlig havutsikt med solnedgang over vannet. For ikke å glemme Lofoten med sin beliggenhet nord for polarsirkelen så du kan glede deg over lyse netter deler av sommerhalvåret for ikke å snakke om midtnattsola!

Alle disse destinasjonene har en sterk tilknytning til sjø og kyst. Mange steder kan du oppleve båtlivet, prøve kajakk, svømme og fiske. Det finnes også ferjer som tar deg fra øy til øy, og glem ikke å smake på noen av verdens beste sjømatretter. Bergen har status som UNESCO gastronomiby og du finner blandt annet det kjente Fisketorget her. 

Populære steder for sol og sjø i Norge

Interessante fakta

  • Norge har en  av verdens lengste kystlinjer på grunn av sine mange viker, øyer og fjorder!
  • Her kan du sjekke når du kan se midnattsolen på de forskjellige stedene i Norge 
  • I Norge finnes noe som heter allemannsretten, hvilket betyr du har rett til å bruke strender og gå hvor du vil... så lenge du ikke forsøpler, og viser respekt for naturen.

Nyttige lenker

Kontakt oss
+47 32 08 57 10