Corona virus - info


Kjære Norgesbooking-gjester,

Regjeringen innførte 20. mars et forbud mot å overnatte på en fritidseiendom utenfor egen kommune. Dette forbudet er nå forlenget frem til 13. april. Se her for mer informasjon:  Regjeringen.no/fritidseiendommer     Helsedirektoratet 

Gjester som har booket ferieboliger med ankomst frem til 13. april og får ikke reist ber vi om å ta kontakt med sitt forsikringsselskap og sjekke hva som gjelder for den enkeltes reiseforsikring. Vi vil selvfølgelig sende all nødvendig dokumentasjon forsikringsselskapet trenger.

Vi er tilgjengelige for alle spørsmål, men ber om forståelse for at det er veldig travelt på e-post akkurat nå. Vår telefon er dessverre stengt da vi var nødt til å redusere bemanningen pga koronasituasjonen.

Vi ber alle våre gjester som har booket opphold hos oss om å følge med på oppdateringer fra Helsedirektoratet og Regjeringen.

Dette er en unik situasjon for alle, og vi prøver på best mulig måte å finne gode løsninger.

Det er viktig at alle bidrar i den situasjonen vi er i med koronavirus, og vi håper på forståelse for tiltaket som myndighetene har igangsatt. Det er en lei situasjon for både gjester, hytteeiere og ansatte, men vi ser at tøffe tak må gjennomføres over hele samfunnet.


Det er svært beklagelig, og vi har full forståelse for at dette er frustrerende for våre gjester som har sett fram til både hyttetur, arrangementer og renn.

Mer info om tiltak i Norge finnes på www.helsenorge.no/koronavirus