Det enkle hytteliv, hytter uten strøm og vann

Prøv hyttelivet slik det en gang var - avslappende, naturnær og støyfri!

Svartlihytta_hst.jpg
Svartlihytta ved Lom

Det er først når man befinner seg på en enkel hytte som enten ligger høyt til fjells, langt inne i skogen eller usjenert til ved sjøen, at man forstår hvor stressende hverdagslivet egentlig er. Hvor mye støy vi omgir oss med, og hvor langt unna naturen vi har beveget oss.

Det er viktig for Norgesbooking å tilby hytter, ferieleiligheter og andre ferieboliger til leie, innenfor alle størrelser og prisklasser. I basen vår har vi derfor også feriehus/hytter uten innlagt vann og/eller strøm, det kan være enkle toalettfasiliteter og ellers uten for mange moderne fasiliteter.

I Haltdalen i Holtålen, 45 minutter fra Røros, kan man finne den koselige hytta Gitlebua.  Denne ligger i et stille område i grensen mellom skog og fjell. 

Ved Hellesylt, kan man i flott terreng bo på seterhytta Stadheim 4. Dette er hytta for deg som vil leve i pakt med naturen og fjellet. Hytta ligger i naturskjønne omgivelser ca 450 m.o.h

Ønsker man et opphold på en enkel hytte ikke langt fra sjøen, kan vi anbefale Orset Setra ved Torvikbukt, kun 50km  fra Kristiansund. Her er det mulig å leie båt sammen med hytta. 

Vi kan garantere deg at du kommer tettere på naturen og får ladet batteriene på en helt annen måte, på et besøk tilbake i tid til det enklere hytteliv. Og det blir kanskje ikke siste gang...

Kontakt oss gjerne hvis du ønsker mer informasjon om en eller flere av disse hyttene.Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev