Fantastiske Lofoten

Opplev Lofotens fantastiske natur, det gode fiske, og midnattssolen. Book din ferie i Lofoten nå!  

Reisetips - Fantastiske Lofoten - ctl00_cph1_mImage

Det er en grunn til at Lofoten området har blitt så kjent som det har blitt. Med den fantastiske naturen og den flott midnattssolen, er dette et sted man må besøke. 

Det er nok av aktiviteter å ta seg til under et opphold i Lofoten.

Fiske: I Lofoten er det flere steder å leie båt for den sjøvante. Da kan man selv bestemme hvor og når man vil ut på havet. Om man foretrekker å fiske med erfarne skippere er dette også mulig. De vet hvor det er best og fiske, og sitter på lokalkunnskap om stedet og om naturen rundt. 

Kajakk: Lofoten har blitt kjent som et kajakkparadis. Her er det mulig å leie en kajakk om man har våtkort, eller man kan være med på organiserte turer om man er nybegynner. Det er også muligheter for lengre turer for de erfarne. 

Dykking: Området er også et eldorado for dykkere. Her er det mye å se på under vann. Her er det muligheter for alle, fra nybegynnere på grundt vann til vrakdykking med kjentmann for de mer erfarne. Det er flere steder hvor det er mulig å melde seg på turer eller leie utstyr om man har behov for dette.

Surfing: I Lofoten treffer bølgene fra Atlanterhavet kysten og har gjort at steder har blitt kjent for surfing, også blant profesjonelle surfere. 

Fotturer: Fotturer i Lofoten kan vanskelig bli sammenlignet med noe annet. Den fantastiske naturen gjør at alle, både de fjellvante og de uerfaren, kan få fantastiske turopplevelser i området. 

 

Overnatting: 

Norgesbooking har 2 ferieboliger i Lofoten til leie: 

Edvinstua:

Dette huset ligger ved fiskevære Mortsund på Vestvågøy. like utenfor stuedøra ligger den kjente Vestfjorden, som er gyteområde for Skrei, og fiskemulighetene er derfor gode.       Klikk her for bilder, beskrivelse og ledighet for denne ferieboligen ved Lofoten   

Sjøutsikten: 

Denne rorbua ligger på Ballstad ved Havet med sjøutsikt mot Vestfjorden. Rorbua ligger i et naturskjønt område med muligheter for fjellturer og fiske med sløyeplass på kaia.             Klikk her for bilder, beskrivelse og ledighet for denne rorbua ved Lofoten Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev