Atlanterhavsparken

Atlanterhavsparken består av store landskapsakvarier som viser det marine liv både fra fjord, kystsonens holmer og skjær, samt Atlanterhavets dyp.

Flere familieparker i Norge - Atlanterhavsparken - ctl00_cph1_mImage

Atlanterhavsparken er et naturfaglig kulturhus som skal formidle opplevelser og kunnskap om livet i havet. Utstillingsarealet omfatter 11 større landskapsakvarier, deriblant 2 åpne kontaktbasseng, 2 aktivitetsbasseng, 1 dyphavsutstilling og flere mindre akvarier som til sammen gir et representativt utsnitt av livet under vann langs Norskekysten og i det nordlige Atlanterhav.

Her er åpne kontaktbasseng hvor du kan delta i foringen av fiskene. I aktivitetsbassengene er det mulig å både ta og føle på marine organismer. Det er også mulighet til å fiske krabber med klype og agn.

Daglig kan du oppleve et spektakulært dykkershow i den store Atlanterhavstanken, hvor en dykker forer fiskene. Dykkeren og foringsnettet blir nesten borte blant glupske kveiter, torsk, havål, sei og steinbit.

Atlanterhavsparken er et av Nordens største saltvannsakvarier og en av de ledende turist-attraksjonene på Nordvestlandet. Akvariet ble offisielt åpnet 15. juni 1998 av det norske kongeparet.

Se informasjon om priser og åpningstider i Atlanterhavsparken her

Bestill overnatting i hytter og leiligheter nær Atlanterhavsparken herHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev