Snilsberg Familiepark

Opplev hundrevis av norske og utenlandske fugler og dyr. Her også mange aktivitetsmuligheter for alle aldere, ørretfiske, stabburskafè, Krambu, flott natur og utsikt.

Flere familieparker i Norge - Snilsberg Familiepark - ctl00_cph1_mImage
Foto: Snilsberg Familiepark.

I hjertet av Ringsaker kommune midt mellom Hamar og Lillehammer., finner du Snilsberg Familiepark. Vil dere oppleve dyr, aktiviteter og naturopplevelser, anbefales en tur hit. Her kan barna leke og kose seg, mens de voksne kan slappe av i rolige og trygge omgivelser. Parken er på 75 dekar.

Naturstien som er en drøy en kilometer går gjennom et vakkert landskap med fin utsikt mot Mjøsa. Midt i stien ligger "Lekekroken" - barnas favorittsted med "Hopp i Høyet" som i år er bygd under tak, sandkasser, husker, indianderfort, klartestativ og lekestue. Det er bord og sitteplasser hvor de voksne kan slappe av. Lekeplassen er anlagt på et gammelt husmannstun. Tuntreet og den særegne steinen hvor huset engang stod, er der fortsatt. Naturstien ender i Minigården hvor det er flere klappedyr og leke-muligheteter.

Her er enkel servering på Stabburskafeen, mens Krambua inneholder spennende husflids- og tre-produkter m.m.. Det er rikelig med sitteplasser inne og ute, varme griller, ridning, hestetransport og kjøretur med parkens Gråtass traktor.

For priser og åpningstider se Snilsberg sin hjemmeside her

Bestill overnatting i hytter og leiligheter ved Snilsberg Familiepark herHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev