Geilo Sommerpark

I Geilolia Sommerpark finner du aktiviteter for hele familien!

Reisetips - Geilo Sommerpark - ctl00_cph1_mImage

Velkommen til Høydeparken, Trollparken og Downhillsykling i Geilolia!

Åpningstider:

Sesongstart 21. juni til 17. august: 11:00 - 16:00 hver dag 

Fra 17. august  er det åpen hver helg (lør/søn) og hver dag i høstferien uke 40 og 41

I Geilolia Sommerpark finner du aktiviteter for hele familien. Her kan du også få tips og råd om vandring, sykling og fisking. I arenaen kan du også hygge deg med ulike gratis aktiviteter som kubbespill, lekepark for barna og slakk line, og i vår sommerrestaurant kan du kjøpe kioskvarer og nyte en kopp kaffe eller velsmakende lunsjrett. Rett ved siden av sommerparken finner du Vestlia Golfbane.

Høydepark og Trollpark:

I hjertet av Geilo Sommerpark ligger Høydeparken. Med sele og karabinkrok kan du slenge deg og balansere fra tre til tre i forskjellige vanskelighetsgrader. Høydeparken har 31 ulike elementer alt fra trapeser, stiger, tunneler, tarzanslynger,klatrenett og andre spennende hindringer. Dette passer for personer over 140cm.

Ved siden av den store høydeparken, ligger Trollparken, en høydepark for de minste. Denne har egen barnesele der barnet hele tiden er koblet til vaieren og barna kan leke seg gjennom 12 ulike elementer.

Priser: kr 245,- pp i Høydeparken og 145,- pp i Trollparken.

Downhillsykling:

En populær aktiviteter i sommerparken! I Geilo Downhillpark finner du utfordrende og morsomme løyper som passer for både nybegynnere og viderekomne syklister. her finner du utleie av downhillsykkel og beskyttelse, samt sykkelverksted og butikk plassert ved bunnen av stolheisen.

Dagskort: voksen 250,- barn (6-15år): kr 200,- 

Downhillsykling for barn: 

Ca 1.juli 2014 åpnet Geilolia  2 nye løyper som er tilpasset barn i alder 5 år +. Det er en skillsløype og en teknisk løype - perfekt for alle barn som synes det er gøy med sykling! 
Sykkel og beskyttelsesutstyr kan leies

Nasjonalparkutsikten:

Av aktiviteter er det mye å velge mellom. Stolheisen går hver dag opp til Nasjonalparkutsikten, Geilos beste utsiktspunkt! Her får du informasjon om de to Nasjonalparkene som omkranser Geilo, samt Geilos status som Nasjonalparklandsby. Nasjonalparkutsikten er også et flott utgangspunkt for videre turer innover fjellet.

Sykkel- og vandring:

Geilo Sommerpark har også terrengsykler som passer utmerket til Rallarvegen og Ustedalsfjorden Rundt. Dette er et godt utgangspunkt for fotturer i nasjonalparkene som omkranser Geilo. For de som ønsker å padle på Ustedalsfjorden, finnes det kanoer til utleie.


For mer om sykkel på Geilo klikk her

For mer om vandring på Geilo klikk her

 

Norgesbooking har både hytter og leiligheter i flere prisklasser til leie på Geilo.

Klikk her for å se en oversikt over alle ferieboliger på Geilo

 

 Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev