Hallingdal feriepark!

Hallingdal Feriepark, hytter og aktiviteter for hele familien. Her finner du alt på et sted! 

Reisetips - Hallingdal feriepark! - ctl00_cph1_mImage

Hallingdal Feriepark består av 21 flotte, moderne hytter og flere campingplasser. Fin beliggenhet langs elva med mange attraksjoner i parken for både små og store.

Kort vei til langrennsløyper om vinteren og flott turområde om sommeren. Kun 1,7 km til Ål sentrum og 8 km til Ål Skisenter. Ca 3 mil til både Geilo og Gol. 

- Klikk her for å booke 6 personers elvehytte

- Klikk her for å booke 8 personers elvehytte

- Klikk her for å booke 2 personers styltehytte

 

Ved opphold ved Hallingdal Feriepark er disse aktivitetene inkludert:

 

Hallingkastet: 

En tøff lekeplass som henger på veggen! Her kan man klatre, ake, åle, løpe, skli, hale og klyve fra plattform til plattform, opp til toppnivået, 11 meter over bakken! Derfra over på klatrenett eller Norges lengste spiralsklie! Alt er trygt; Hallingkastet er konstruert slik at du aldri faller mer enn maks halvannen meter. I tillegg kommer en rekke lekeapparater og stor hoppepute på bakken.

Hurramegrundt! Stor lekepark

Klatre, skli, krabbe, hoppe, stupe, rulle, svinge deg i tau, gjemme deg, løpe, rope, le, trille… Innendørs 300 kvm lekeland i flere etasjer. Her er det nok å oppleve, selv om det skulle være dårlig vær ute. Rett ved siden av er det café/snackbar med mat, drikke og kaffe.

Lekerom for de minste: 

Her kan de minste barna leke i sikkerhet. Det er god plass å boltre seg på, fargerike og morsomme, for ikke å snakke om komfortable stoler for foreldre.

Hallinggard besøksgard: 

Her kan du bli kjent med geiter, kaniner, høner og andre dyr. Det vil også være dager med ponniridning og traktorkjøring på gråtassene. 

 

Noen aktiviteter trenger instruktør, og da koster det litt ekstra: 

Høyt og Lavt aktivitetspark:

Den største og morsomste råeste klatreparken du finner nord for Oslo: Mer enn 50 apparater på stolper og i trær! En rekke forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her er det utfordringer for alle. Fra miniløyper for de aller minste, til ekstremløype for de tøffeste, samt selvfølgelig mange løyper midt i mellom. Her kan hele familien gjøre noe morsomt sammen! 

Høyt og Lavt, Zip-line: 

Zip-line er en wirebane hvor du henger i tau og seiler gjennom luften forbi trærne, over bakken og høyt over Hallingdalselven. Garantert luftige opplevelser og kiling i magen, men sikret er du hele veien. Zip-line kan også brukes selv om det regner. Det er faktisk da de tøffe folka bruker zip-line.

 

Ved ferieparken er det også mulig å leie kanoer og sykler, bestille behandlinger i velværesenteret, leie fiskeutstyr, spille volleyball og ta en spasertur langs elvepromenaden.Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev