Hvordan leie?


Informasjon om bestillingsprosessen hos Norgesbooking AS.


1. Finn ditt feriested ved søk i vårt bookingsystem:
Start ditt søk via hurtigsøk til høyre.

2. Beskrivelse/presentasjon av utleieobjektet:
Alle våre ferieboliger er presentert med bilder, liste over fasiliteter samt oversikt over hvilke tilleggsprodukter som er tilgjengelige (sluttrengjøring, leie av sengetøy osv). Fasiliteter osv. som ikke er å finne i denne listen/oversikten, er heller ikke tilgjengelige. Det er også oppført avstander til nærmeste butikk o.l. og en tekst med en mer fyldig beskrivelse av utleieobjektet.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss hvis det er noe ved presentasjonen du er usikker på, eller det er noe du vil ha mer utfyllende informasjon om. Det er vår plikt å gi en korrekt presentasjon på Internet, men det er ikke alltid at bilder og tekst gir tilfredsstillende svar på om en bolig passer godt nok til dine forventninger. Vi på servicekontoret sitter ofte med mer informasjon som kan hjelpe deg til å velge riktig bolig, eller vi kan fremskaffe opplysninger som evt. mangler. Ta kontakt med oss - det er derfor vi er her!

3. Online booking:
Online booking er mulig på en del av våre utleieobjekter. For hytter merket med en stjerne *, må det tas forbehold om oppdatert bookingkalender hos eier. Endelig bekreftelse kan først gis etter at dette er sjekket med eier. En kundebehandler vil så kontakte deg på e-mail eller telefon innen 24 timer, eller nærmeste virkedag, hvis du har lagt inn en bookingforespørsel på en av disse objektene.

4. Særskilte vilkår ved bestilling av opphold:
Opphold i ferier og høytider som jul, nyttår, vinterferie, påske og fellesferie sommer bekreftes primært på ukebasis, med unntak av påskeopphold, som bekreftes for 7, 8 eller 10 døgn.

Oppdeling med mulighet for å leie kun siste del av påsken, kan generelt bekreftes når første del allerede er leid ut, eller innenfor de 4 siste uker før ankomst, der hele påsken fortsatt står ledig. Weekendopphold kan for enkelte deler av året og i spesielle områder ikke bekreftes før inntil 4 uker før ankomst.
Bestillinger som skjer en fredag med ankomst fredag, lørdag eller søndag den aktuelle helgen, må være effektuert og betalt med kredittkort innen kl. 14.00 samme dag.

5. Avbestillingsbeskyttelse:
Ved inngåelse av leieavtale er det mulig å kjøpe med en avbestillingsbeskyttelse. Pris for denne beskyttelsen er NOK 350,-.
For mer informasjon om hva avbestillingsbeskyttelse dekker, se leiebetingelser

6. Betalingsmåte:
Du kan velge å betale leieforholdet via bank eller med kredittkort. Administrasjonsgebyr pålydende NOK 120,- kommer i tillegg. Betalingsinformasjon oversendes sammen med bookingbekreftelse, fortrinnsvis pr. e-mail. Se forøvrig våre leiebetingelser

7. Kontakt oss pr. e-mail:
Send oss gjerne en e-mail med dine spørsmål. Vi behandler henvendelser fortløpende, og bestreber oss på å svare innen 24 timer, eller nærmeste virkedag.

8. Kontakt oss på telefon +47 32085710:
Vårt servicekontor er åpent alle hverdager kl. 08.00-16.00. Vi hjelper deg gjerne!

Når din bestilling er bekreftet, blir det omgående sendt deg bookingbekreftelse/faktura hvis du har valgt betalingsform via bank. Velger du betaling med kredittkort skjer betaling umiddelbart i bestillingsprosessen. For informasjon om betalingsbetingelser etc. - se leiebetingelserHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev