Status på vintersesongen

"Mørke skyer over norske alpinsteder" var overskriften i over to helsider i Dagens Næringslivs papirutgave 14. desember.

Nyhetsbrev 23.12.2011 - Status på vintersesongen - ctl00_cph1_mImage

Vintersesongen ser ut til å bli utfordrende og det er en kraftig nedgang i vinterturismen som fordeler seg på følgende nasjonaliteter:

Norske -9,4%

Danske -15,5%

Svenske -11,9%

Tyske -19,5%

Britiske -22,6%

Nederlanske -19,2%

Andre -23,1%

En kortversjon av artikkelen som stod i Dagens Næringsliv kan leses her

Vi gjør det vi kan for å booke inn turister på hyttene og ferieboligene vi har tilgjengelig, og har benyttet oss av rabattmuligheten som ligger i betingelsene for å få inn bookinger.

Vi ønsker ikke svartmale situasjonen, men det er viktig å være klar over realitene, og med en mer normal påske håper vi at det norske markedet vil utvikle seg positivt, og at snøen vil bidra til at bookingene tar seg opp.

Det er viktig at hyttepresentasjonene er så selgende som mulig og vi vil at alle går igjennom presentasjonen sin og ser om det er ting som bør endres mht fasiliteter, bilder, priser osv.

Sosiale medier er viktig i kommunikasjonen med potensielle leietakere og vi håper derfor at alle "liker" oss på facebook.  Gjør du det ikke allerede kan du trykke på "liker" knappen til høyre for bildet over. Start gjerne debatter, legg ut bilder, gi kommentarer etc.

Husk å sperre hytta for eget bruk via PartnerloginHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev