Fjelltur og peiskos

Høsten er ei fin tid, spesielt i fjellet. Etter en god fjelltur smaker peiskosen ekstra godt!

Hyttetur i høst - Fjelltur og peiskos - ctl00_cph1_mImage
Foto: Ute Foto - IN.

I Norge er vi så heldige å ha uendelige muligheter for friluftsliv og fjellopplevelser, nær sagt uansett hvor i landet du befinner deg!

På Østlandet kan du i fylket Buskerud reise til destinasjoner som Geilo, Hemsedal og Gol, samt Ål i Hallingdal. Her kan du ta deg til topps i fjellområder som Hardangervidda, Skarvheimen og Hemsedalsfjella. Hallingnatten og Høgevarde er turmål innenfor rekkevidde med utgangspunkt fra Nesbyen og Norefjell.

I Telemark er Gaustablikk og Tuddal med fjellet Gaustatoppen et absolutt "must" for turgjengere, mens man fra Rauland og Vinje kan legge ut på tur innover på Nord-Europas største høyfjellsplatå Hardangervidda.

Fra reisemål som Beitostølen/Valdres og Gudbrandsdalen, er Jotunheimen det fjellområdet som mange velger seg for en høsttur i fjellet. Lillehammer og Sjusjøen er også populært for helgeturer, hvor man kanskje ikke ønsker å kjøre så langt før man kommer til hytta.

Mektige Rondane og Trysil med Engerdal/Femund-området har alt man trenger for gode fjellopplevelser i Oppland og Hedmark.  

Hos Norgesbooking kan du finne passende hytte å leie for deg og ditt reiseselskap, enten du reiser med familien, gode venner eller i jobb-relatert sammenheng med arbeidskollegaer.

Finner du ikke det du er på jakt etter på våre nettsider, er det bare å ta kontakt med oss.
Vi hjelper deg gjerne!Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev