Aktiv ferie i Hedmark

Hedmark har spennende ting å by på - det er her du kan besøke Magnor Glassverk, oppleve Snilsberg Familiepark samt delta på Engerdalsdagene!

Aktiv ferie i Hedmark - Aktiv ferie i Hedmark - ctl00_cph1_mImage
Besøk bjørnene i Vassfaret Bjørnepark.

Det er flere fjellområder å velge blant når en planlegger en sommerferie på fjellet i Hedmark. Sjusjøen, Trysil, Engerdal med flere - alle med unike naturopplevelser! I dette fylket finner man også den store velkjente vinterdestinasjonen Trysil. Sommerstid forvandles Trysil til et spennende reisemål for sommerbesøkende, med en rekke aktiviteter og arrangementer for store og små.

I Hedmark forøvrig, er det mye annet en kan finne på under ferien på fjellet. I mellom fisketurene, badeøktene i fjellvann og elver, stølsbesøk og andre naturaktiviteter, eller som avbrekk fra å nyte fred og ro.

Spesielt for Hedmark
Det er kun i dette fylket du kan reise på gårdsbesøk til Snippen Gård i Julussdalen og Snilsberg Familiepark i Ringsaker. Andre kjente severdigheter Norsk Skogmuseum på Elverum og Magnor Glassverk. 

Engerdalsdagene i månedsskiftet juli-august og Middelalderfestivalen på Domkirkeodden på Hamar er to av flere populære sommerarrangement i dette fylket.

For andre uker og perioder søk via kalenderHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev