Aktiv ferie på fjellet i Oppland

Oppland har mye å by på - det er her du kan besøke Maihaugen, oppleve Hunderfossen Familiepark, samt teste sommerskiføret på Galdhøpiggen!

Ferie på fjellet i Oppland - Aktiv ferie på fjellet i Oppland - ctl00_cph1_mImage
Besøk bjørnene i Vassfaret Bjørnepark.

Det er mange fjellområder å velge blant når en planlegger en sommerferie på fjellet i Oppland. Jotunheimen, Rondane og Reinheimen med flere - alle med unike naturopplevelser! I dette fylket finner man også de store velkjente vinterdestinasjonene Beitostølen, Hafjell, Skeikampen og Gålå. Sommerstid forvandles disse til spennende reisemål for sommerbesøkende, med en rekke aktiviteter og arrangementer for store og små.
I Gudbrandsdalen og Oppland forøvrig, er det mye annet en kan finne på under ferien på fjellet. I mellom fisketurene, badeøktene i fjellvann og elver, stølsbesøk og andre naturaktiviteter, eller som avbrekk fra å nyte fred og ro.

Spesielt for Oppland
Det er kun i dette fylket du kan se eventyrslottet i Hunderfossen Familiepark og besøke Lekeland Hafjell. Andre kjente severdigheter sommerstid er Maihaugen på Lillehammer og Hedal Stavkirke i Begnadalen.

Country Music Festival Vinstra i juli er et stort og populært sommerarrangement med kjente navn på plakaten, mens i august vises skuespillet Per Gynt ved Gålåvatnet.

Når de andre store skisentrene i Norge avslutter sesongen, da åpner Galdhøpiggen Sommerskisenter. Fra mai til oktober garanteres det snøkvalitet av de beste i verden, ved foten av Nord-Europas høyeste fjell!

For andre uker og perioder søk via kalenderHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev