Aktiv ferie på fjellet i Telemark

Reis til Gaustablikk, Gautefall, Nissedal og Vrådal, Rauland og Vinje - dette er noen av destinasjonene i Telemark som vi anbefaler for en ferie på fjellet i sommer!

Aktiv ferie på fjellet - Aktiv ferie på fjellet i Telemark - ctl00_cph1_mImage

Det er mange fjellområder å velge blant når en planlegger en sommerferie på fjellet i Telemark. Gaustablikk, Lifjell, Hardangervidda og Rauland med flere - alle med unike naturopplevelser! I dette fylket finner man også de store velkjente vinterdestinasjonene Gaustablikk og Gautefall. Sommerstid forvandles disse til spennende reisemål for sommerbesøkende, med en rekke aktiviteter og arrangementer for store og små.

I Telemark forøvrig, er det mye annet en kan finne på under ferien på fjellet. I mellom fisketurene, badeøktene i fjellvann og elver, stølsbesøk og andre naturaktiviteter, eller som avbrekk fra å nyte fred og ro.

Spesielt for Telemark
Det er kun i dette fylket du kan teste Skandinavias største vannpark Bø Sommarland. Andre kjente severdigheter sommerstid er blant annet Heddal Stavkirke og Telemarkskanalen.
Countryfestival Seljord og Seljordfestivalen Seljord i juli er store og populære sommerarrangement, med kjente navn på plakaten.

Telemark er et av få steder i Norge hvor du kan en dresintur (sykkeltur med dresin på nedlagt toglinje). Turen over 9 km går mellom Tinnsjø Kro og Dale på Rjukanbanen, og dresin med plass for to kan leies!

For andre uker og perioder benytt kalenderen under.Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev