Overnatting ved arbeidsoppdrag

Arbeidsoppdrag på en annen kant av landet? Hytte er billigere og mer sosialt enn hotell.

Norgesbooking hjelper til med å finne overnatting!

Aktuelt - Overnatting ved arbeidsoppdrag - ctl00_cph1_mImage
Norgesbooking hjelper til med å finne overnatting ved arbeidsoppdrag.

Hvorfor ikke leie hytte neste gang firmaet har arbeidsoppdrag i andre deler av landet?          På denne måten blir oppholdet ofte rimeliger og mer sosialt!

Det kan ofte være en utfordring å finne passende bolig å leie for ulike prosjekter og arbeidsoppdrag, både når det gjelder å finne frem til seriøse utleiere og ikke minst med hensyn til all tiden som går med til å lete.

Norgesbooking er en av Norges største utleieformidlere av ferieboliger. Vi har en god base av hytter, leiligheter og hus til leie, med beliggenhet rundt om i store deler av Norge. En rekke firmaer med byggeoppdrag osv. benytter seg av oss, når de skal finne bolig til sine arbeidere. Det kan du gjøre også!

Enten du er på jakt etter hus eller leilighet å leie på Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, i Midt-Norge eller Nord-Norge vil du spare tid når du kontakter en landsdekkende hytteformidler slik som oss.
Vi hjelper til med å finne passende bolig så nært arbeidsstedet som mulig, med greie fasiliteter, innlagt vann og strøm og kanskje med flere soverom, som sikrer et komfortabelt opphold for de som trenger et sted å bo på arbeidsreise.

Skulle du ikke finne det du trenger hos oss, gir vi deg gjerne tips til andre steder å søke - helt uforpliktende.

Har firmaet fått arbeidsoppdrag på en annen kant av landet? Kontakt oss for tilbud på overnatting i dag!

Her kan du søke ledige hytter på dato

Her er oversikt over alle hytter og ferieboliger vi har pr. region og destinasjonHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev