Opplevelser i Norge

Norge er et spennende land å feriere i, med mange muligheter for opplevelser hele året - uansett sesong!

Her på våre destinasjonssider finner du forslag til aktiviteter, arrangement, tips til kulturopplevelser og oversikt over severdigheter, ved destinasjoner hvor Norgesbooking i dag tilbyr hytter og feriehus til leie. Helt enkelt en rekke tips til ting å oppleve på hytteferie i Norge.

Østlandet

Østlandet

På Østlandet finner du spennende byer, vakre dalfører og mangfoldige bygdemiljøer. Velg mellom destinasjoner på fjellet, i innlandet og ved sjøen.

Les mer
Sørlandet

Sørlandet

Late sommerdager i vakker skjærgård - det er ferie for mange. Fra Risør til Mandal finner du ikke bare sommerperler ved sjøen. Sørlandet har mer å by på..

Les mer
Vestlandet

Vestlandet

Høye fjell og dype fjorder, vill vestlandsnatur og vær som merkes! Finn ditt reisemål ved sjøen eller besøk flere spennende byer, for eksempel Bergen.

Les mer
Midt-Norge

Midt-Norge

Den vakre Geirangerfjorden lokker mange hit. Langs kysten ligger gode fiskeplasser og veien er kort til nærmeste fjell. Trondheim er en av flere byer det er verdt å besøke i Midt-Norge.

Les mer
Nord-Norge

Nord-Norge

Midnattsola er kjent langt utover Norges grenser og nordlyset fengsler mange. Opplev havfisket ved Lofoten/Vesterålen og besøk Tromsø, den største byen her. Norges urbefolkning samene kommer fra nord.

Les mer


Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev