Ål i Hallingdal

Det varierte terrenget med de enorme fjellviddene gjør Ål til et eldorado for naturelskere hele året - til fots, på sykkel eller med ski på bena!

Overnatting på Østlandet - Ål i Hallingdal - ctl00_cph1_mImage
Milonga er en av mange hytter du kan leie i Ål.

Bygdemiljø eller høyfjell? Ål er stedet for minnerike naturopplevelser. Bygda ligger mellom Oslo i øst og Bergen i vest, og er et ideelt treffpunkt for reisende fra begge kanter.

Her finner du alpinmuligheter for alle ferdighetsnivåer og milevis med stier og løyper for den som vil utforske naturen til fots eller på langrennsski.

Både nede i bygdene og oppe i fjellene rundt Ål finnes en mengde muligheter for minnerike naturopplevelser også sommerstid, enten du liker å gå, løpe, sykle eller ri. Fjell- og stølsveier, og i tillegg en sammenhengende sykkeltrasé fra Geilo forbi Ål og videre nedover Hallingdal, gir spennende utfordringer for den som ønsker seg en sykkelferie.

I Hallingdals kommunen Ål er det stor aktivitet hele året innenfor teater, konsert- og kino opplevelser, i tillegg til museer, kunstutstillinger og større kulturarrangement. I kulturhuset kan du også besøke Nesch Museet - verdens største permanente utstilling av arbeidene til grafikeren Rolf Nesch, som bodde i Ål i 25 år.

Ål er vertskap for en rekke faste arrangementer igjennom året, blant annet landets største alpinrenn for barn Bendit Alpinfestival, Bendit Liatoppen Skiskytterfestival og Folkemusikkveka - landets eldste folkemusikkfestival!

Hva skjer i Ål - få informasjon om aktiviteter, arrangement og severdigheter klikk her

Brosjyrer - klikk her

Arrangement - klikk her

Vi har et godt utvalg av utleiehytter, leiligheter og andre type ferieboliger i Ål. En del av det vi kan tilby ligger i nærheten av Ål Skisenter i Votndalen. Andre hytter ligger nær høyfjellet i området rundt Vats, Bergsjø og Rødungen.

Noen hytter er beliggende i ved Myset og Svarthamar, noen i nærheten av Liatoppen og Kvinnegardslia. Vi har også noen ferieboliger som ligger relativt nær sentrum og Strandafjorden.

Klik her for oversikt over hytter og ferieboliger til leie i Ål i Hallingdal.Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev