Beitostølen og Valdres

I Valdres og på Beitostølen mangler det ikke på variasjon om du er fotturist, skiturist eller søker severdigheter - dette er porten til Jotunheimen!

Overnatting på Østlandet - Beitostølen og Valdres - ctl00_cph1_mImage
Fjellbygda Beitostølen er den største destinasjonen i området og gir deg en mengde aktivitetstilbud

Samtlige av Norges fjelltopper over 2250 m.o.h. ligger her innenfor relativt kort rekkevidde. Vil du utforske naturen på egenhånd - på sykkelsetet langs fredelige stølsveier, kanskje til fots i Jotunheimen?

Ta deg en tur til fjells eller prøv sykkelløyper og fredelige stølsveier godt egnet for alle. Vandremulighetene med utgangspunkt i Beitostølen og Valdres er tallrike. På fjellet mellom Valdres og Hemsedal finner du noen av Norges vakreste sykkelruter.

Fisking i Valdres - med mer enn 3000 vann og innsjøer og utallige idylliske elver og bekker, finnes det plass til alle som vil prøve fiskelykken!

Valdres og Beitostølen er vertskap for en rekke faste arrangementer av ulik art igjennom året, blant annet Jørn Hilme-stemnet, Vinjerock og Norsk Rakfiskfestival.

Hva skjer på Beitostølen og i Valdres – få informasjon om aktiviteter, arrangement og severdigheter for Beitostølen og Valdres her

Vårt utvalg av utleiehytter, leiligheter og andre type ferieboliger på Beitostølen og i Valdres er godt spredt rundt omkring i bygdene. På Beitostølen ligger de fleste leiligheter og hytter i sentrum eller innen kort avstand.

I Valdres forøvrig kan vi tilby deg å leie av hytte på Vaset, i nærheten av Valdres Alpinsenter i Nord-Aurdal, i Bagn, Etnedal, Vang, og i nærheten av Filefjell.

Gå videre til oversikt og online booking for hytter og leiligheter på Beitostølen og i ValdresHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev