Fredrikstad og Hvaler

Fredrikstad og Hvaler er sommersol og båtliv i skjærgården, blide jenter, kællær som juger, ekte 1700-tallsomgivelser, underholdning ved elva, shopping og brennhet fotballfeber. Ja, faktisk alt dette på en gang!

Overnatting på Østlandet - Fredrikstad og Hvaler - ctl00_cph1_mImage
Legg turen innom Gamlebyen når du er i Fredrikstad.

"Sommer`n er herlig i Fredrikstad, når du bare kan tælle og vele omkring.."

Slik heter det i bysangen, og så deilig er det ved Glommas utløp om sommeren. Fredrikstad og Hvaler er sommersol og båtliv i skjærgården, blide jenter, kællær som juger, ekte 1700-tallsomgivelser, underholdning ved elva, shopping og brennhet fotballfeber. Ja, faktisk alt dette på en gang!

Østfold er et eldorado for de som liker å fiske, enten det gjelder ferskvannsfiske eller sjøfiske. Laksefiske i Østfold er mulig i to flotte lakseelver, Ågårdselva i Sarpsborg kommune og Enningsdals-vassdraget ved Halden. Hele Fredrikstad og Hvaler-skjærgården har ellers mange fine fiskeplasser for sjøfiske med stang fra land. De fleste ligger i kort gangavstand fra bilvei, og hele familien kan glede seg sammen på fisketur!

Bading ved Fredrikstad kan skje fra sandstrender og fra svaberg i skjærgården ved Borge, Kråkerøy, Onsøy og Solviken/Sandbukta. Båtfolket har sine badeparadis blant de mange flotte og populære holmer i Fredrikstad/Hvaler-skjærgården. Ved Sarpsborg er det sandstrender bl.a ved Høysand, Sandvika og Øketangen. Kongstenanlegget ved gamlebyen i Fredrikstad har friluftsbad med 50 m basseng, barnebasseng, stupe-basseng og vannrutsjebane. Åpent mai - august.

Turmuligheter finner du mange steder - vi foreslår bl.a. å ta en tur opp til Sprinklet og få panoramautsikt over Fredrikstad. Du har også Glommastien som er 30 km lang og følger begge sider av Glomma mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Elva krysses flere steder via bruer.

Hva skjer i Fredrikstad og Hvaler – få informasjon om aktiviteter, arrangement og severdigheter her

Vi har ett godt utvalg av ferieboliger med beliggenhet fra Fredrikstad og ut til Hvaler. Gå videre til oversikt og online booking for alle hytter og ferieboliger i Fredrikstad og HvalerHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev