Hemsedal og Gol

Hemsedal - en av Norges største vinterdestinasjoner og Gol - et av Norges største handelssteder har masse å by på, uansett hva du ønsker å få ut av en ferie!

Overnatting på Østlandet - Hemsedal og Gol - ctl00_cph1_mImage
Skogshornstua ved Skogshorn i Hemsedal.

Innenfor en knapp times kjøring har du i dette området et vell av aktiviteter og ulike temaarrangement å velge mellom, året rundt. Er naturopplevelsen viktigst for deg, gir Hemsedalsfjellenes og Golsfjellets forlokkende fjelltopper flotte turer når snøen er fraværende. Ski mulighetene vinterstid er velkjente!

Gols handlegate med alle shoppingtilbud gir et lite pust av byens stemning, spesielt om sommeren. I Gol ligger også en av Hallingdals største attraksjoner Tropicana Badeland.

Vinterstid forandres Hemsedal fra liten fjellbygd til travel ski destinasjon - en av de største i Skandinavia. Særlig ungdom og unge voksne har valgt seg Hemsedal som ski sted. Solheisen Skisenter i Grøndalen og Gol Skisenter passer godt for de som ønsker seg kortere køer i heisen og mer tid på ski.

Med langrennsski kan du i Hemsedal ferdes i 130 km med maskinpreparerte løyper i dal- og skogsterreng. 80 km med løyper i høyfjellet klargjøres når været tillater det. I Gol kommune finner du preparerte skiløyper som strekker seg over mer enn 200 km variert terreng.

Sommerstid byr Hemsedal på tilrettelagte turforslag enten du ferdes til fots, på sykkel eller i bil. Topp 20 i Hemsedal er et eksempel på dette – et utvalg av fjelltopper med varierende utfordring på vei opp. Hvor mange av de rekker du å besøke mens du er i området på ferie?

Hva skjer i Hemsedal – les mer om aktiviteter, arrangement og severdigheter her

På Gol spenner tilbudet av aktiviteter og opplevelser seg ellers fra stavkirkebesøk til elgsafari.En rekke arrangement av ulik karakter står på planen året igjennom, enten du er idrettsmann, danseglad, motorgal eller bare veldig sosial.

Hva skjer i Gol - få informasjon om aktiviteter, arrangementer og severdigheter her

Vi har et godt utvalg av utleiehytter, leiligheter og andre typer ferieboliger i Hemsedal og Gol. Du kan leie hytter med beliggenhet både i fjellområdene ved Lykkja og sentrumsnært i Hemsedal, i tillegg til hytter som ligger på Golsfjellet.

Gå videre til oversikt og online booking av hytter og ferieleiligheter i Hemsedal og Gol Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev