Kragerø

Telemarkskysten fra Langesund til Kragerø er faktisk også en av Norges "sørlandsperler". Naturen med sin vakre skjærgård gir like goder muligheter for bade - og båtliv her, som lenger sør!

Overnatting på Østlandet - Kragerø - ctl00_cph1_mImage
Kragerø - perlen blant kystbyene.

Kyststrekningen i Telemark er ikke lang, men "perlen blant kystbyene" - KRAGERØ, ligger her. Kunst- og kulturinteresserte kan finne spennende gallerier og utstillinger uansett hvor i regionen man befinner seg.

Langesund ligger i Bamble kommune, forøvrig kommunen med den lengste kyststripen i Telemark. Foruten de selvsagte bade- og båtlivmulighetene som finnes her, har Langesund spennende arkitektonisk historie å vise frem.

Kragerø har blitt omtalt for å ha den vakreste skjærgården i landet, med 495 øyer og holmer spredt over 36 km2. Jomfruland er sammen med Skåtøy, de to mest besøkte øyene i skjærgården utenfor Kragerø. Byen har en stolt fortid fra seilskutetiden å se tilbake på, og var på 1600-tallet en av Norges største sjøfartsbyer. Dette er et flott sted å reise til når du vil kombinere aktiviteter med attraksjoner og naturopplevelser. Du kan bokstavelig talt velge deg en tursti hvorav de fleste fører deg til et eller flere utsiktspunkter eller severdigheter!

I Kragerø skjer det noe hele året, men sol og sommer skaper et ekstra høyt aktivitetsnivå. Konserter og arrangement innenfor de fleste musikksjangre fyller de mange barer og uterestauranter i sentrum.

Hva skjer i Kragerø og Grenland – få informasjon om aktiviteter, arrangement og severdigheter her

Vi har ett godt utvalg av feriehus og ferieleiligheter med kort avstand til Kragerø sentrum. Gå videre til oversikt og online booking for alle feriehus og ferieleiligheter i KragerøHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev