Lillehammer og Sjusjøen

Overnatting og opplevelser ved Lillehammer og Sjusjøen -
byliv og fjellferie i samme område.

Overnatting på Østlandet - Lillehammer og Sjusjøen - ctl00_cph1_mImage
Foto: CH - Innovasjon Norge.

Sjusjøen ligger 20 km fra Lillehammer og har lenge vært et kjent reisemål for turister. Lillehammer består av variert terreng med skog og fjell. Dette er et av Norges beste steder å reise til for langrennsentusiaster!

Lillehammer er en moderne by der den ligger ved nordenden av Mjøsa. Lillehammer og Ringsaker området er dessuten rikt på kulturminner og severdigheter; besøk Maihaugen og Bjørnstjerne Bjørnsons Aulestad og et eller flere av OL-anleggene.

OL-byen Lillehammer ligger kort unna Sjusjøen og Nordseter - et av Norges beste områder for turaktiviteter med ski, sykkel eller til fots. De Olympiske Vinterleker i 1994 satte Lillehammer på verdenskartet.
Har ideell beliggenhet nær gode langrenns- og høyfjellsområder med alpinmuligheter; som Sjusjøen, Nordseter, Skeikampen, Gålå, Kvitfjell og Hafjell.

Gjøvik Olympiske Fjellhall ble bygget for å huse ishockey kampene, mens Vikingskipet og Nordlyshallen på Hamar var vertskap for skøyter og kunstløp.

Lillehammer Olympiapark omfatter i dag Lysgårdsbakkene Hoppanlegg, Håkonshall og Birkebeiner Skistadion - alle beliggende nær sentrum av Lillehammer.
Lillehammer Olympiske Bob og akebane ligger ved Øyer.

Velger du sykkel, er turmulighetene i område er veldig bra. Sykler kan leies både ved Nordseter og Sjusjøen.

Lillehammer/ Sjusjøen er vertskap for en rekke faste arrangermenter igjennom året, blant annet Birkebeinerrennet, barnas Birkebeinet, Inga-Låmi (Norges største skirenn for jenter), Baldus Cup(et av landets største håndballturnering).

Du kan også få besøkt hjemmene til to av Norges største forfattere Bjørnstjerne Bjørnson Aulestad, og Sigrid Undsets Bjerkebæk.

Hva skjer i Lillehammer/Sjusjøen- få mer informasjon om aktiviteter, arrangement og severdigheter her

Gå videre til oversikt og online booking av hytter og ferieboliger i Lillehammer og Sjusjøen Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev