Nesbyen og omegn

Nesbyen er kjent for å ha de varmeste sommerdager i landet og to av Norges etter hvert mer kjente familieparker ligger innenfor kort rekkevidde. Store dal - og fjellområder frister med vandring, sykkelturer, skiturer og andre aktiviteter avhengig av årstid.

Overnatting på Østlandet - Nesbyen og omegn - ctl00_cph1_mImage
På Langedrag Naturpark ved Nesbyen kan du oppleve ulv på nært hold!

På Nesbyen legger innlandsklimaet og dalens spesielle utforming alt til rette for høye temperaturer sommerstid.  Gradestokken kan ofte vise over 30 grader!

Fjellene rundt bygda byr på spennende aktiviteter som fotturer, sykkelturer og rideturer. De mange fjellvann byr på gode bademuligheter og godt fiske.

Skiturer innover Hallingnatten (1314 m.o.h) som er kommunens høyeste fjell eller fra Myking området og over til nabokommunen Ål er turer som anbefales. Ranten ski - og akesenter tilbyr kjelkekjøring på ettermiddag og kveldstid.

Langedrag Naturpark er vertskap for dyr som gaupe, ulv og elg med flere, mens i Vassfaret Bjørnepark er bjørner som er hoved-attraksjonen. Nesbyen har årlig flere spennende arrangement som går av stabelen, og vi kan nevnte bl.a. Hallingmarken, Kjerringtorget og Gubbetorget.

Hva skjer i Nesbyen – få informasjon om aktiviteter, arrangement og severdigheter her

Ved Nesbyen og omegn har vi pr i dag leiligheter ved Ranten og hytte på Natten, i kort avstand til skianlegg og langrennsløyper.

Gå videre til oversikt og online booking av hytter og andre ferieboliger ved Nesbyen og omegnHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev