Tjøme og Hvasser

Tønsberg er Norges eldste by og sammen med Tjøme og Nøtterøy byr de på mange opplevelses- og rekreasjons muligheter. Om du er glad i båtliv, bading, camping, soling, seiling, fisking, dykking, å gå tur, spille golf eller beundre kunst - her er det mye å finne på!

Overnatting på Østlandet - Tjøme og Hvasser - ctl00_cph1_mImage
Her kan du dra på oppdagelsesferd i skjærgården og se Færder Fyr!

Den praktfulle skjærgården er beboernes stolthet og omfatter flerfoldige hundre øyer, holmer og skjær. Mange av disse er tilgjengelige for allmennheten.

Ved terskelen til Tønsberg bysentrum ligger et særpreget kulturlandskap med store naturkvaliteter og rike kultur- og fortidsminner, som for eksempel Ilene og Gullkronene naturreservater. Sem kirke, Jarlsberg hovedgård og Slottsfjellet. For de historisk interesserte anbefaler vi bussturen "Jarlsberg grevskap" eller en kan ta seg byturen "Fra Eirik Blodøks til St Olav”.

Tallrike arrangementer som f.eks. Vestfold Festspillene, Slottsfjellfestivalen eller Urijazz trekker hvert år mange besøkende til byen. Færder Seilforening arrangerer også regattaer fra Sandøsund på Hvasser fra midt i juni ca. annen hver helg til september.

Kunst og kultur kan oppleves under Vestfoldfestspillene, med jazz, poesi, teater, billedkunst og musikk fra renessansemusikk til samtidsdans. Slå et slag golf, ta deg en ridetur, besøk badelandet eller slapp av i en av byens mange utrestauranter. Sommerrevyer, konserter, og teater kan du oppleve på Klubben, i Oseberg kulturhus, i Sjøbodamfiet, i Nøtterøy kulturhus, og i Papirhuset Teater, for å nevne noe.

Hva skjer i Tønsberg og Hvasser – få informasjon om aktiviteter, arrangement og severdigheter her

Vi har ett godt utvalg av ferieboliger med beliggenhet på Hvasser, Havna Skjærgårdspark og i Åsgårdstrand.

Gå videre til oversikt og online booking for alle hytter og ferieboliger ved Tjøme og HvasserHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev