Trysil og Engerdal


Trysil er Norges største vinterdestinasjon og særlig barnefamilier finner seg godt tilrette her. Sammen med Engerdal og Femundtraktene har Trysil alt som skal til for å få de store naturopplevelser resten av året også!

Overnatting på Østlandet - Trysil og Engerdal - ctl00_cph1_mImage
Muligheter for jakt, fiske og friluftslivsaktiviteter finnes i rikt monn - norsk villmark på sitt beste!

Trysil har status som Norges største vinterdestinasjon, noe som unektelig setter sitt preg på bygda vinterstid. Enten du har ski på beina, står snowboard eller vil ake, så vil helt sikkert en av anleggets 64 nedfarter spredt over 3 sider av fjellet passe deg.

Trysil er spesielt kjent for sin familievennlige profil og har fyldige ukeprogram med aktiviteter hele vinteren igjennom. Spisemuligheter og uteliv forøvrig, er også godt dekket i alle kategorier, som det sømmer seg for et vintersportssted av denne størrelsen.

Mindre skianlegg finnes ved Engerdal Østfjell og Fulufjell. Her er det noe begrensede åpningstider.

Langrenn og andre vinterbaserte aktiviteter kan utføres i hele regionen. Oppkjørt løypenett fra Trysilfjell strekker seg over mer enn 100 km. I Engerdal og Femundtraktene finner du løypenett i Sømådalen, Engerdal Østfjell, Sølenområdet og ved Femund/Drevsjø.

Idet ski, snowboard og vinterutstyr legges bort, er det bare å finne frem fiskeutstyr, sykler, golfkøller, fotoapparat og ellers andre ting du vil ha behov for på aktivitetsferie. Med fiskestang og kano på en av de mange elver og innsjøer eller på vandreturer i fjellområdene, kommer du tett på dyrelivet. Du kan komme over elg, bever, gaupe, bjørn og andre ville dyr.

Kano, kajakk og båt for egne utflukter kan leies mange steder, og fra sykkelsetet kan du velge turer fra 4 til 38 km lengde. Sykkelutleie og rutekart kan ordnes ved Trysil Turistkontor.

Trysil og Engerdal området er vertskap for en rekke faste arrangementer igjennom året, blant annet Femundfestivalen, Engerdalsdagene og Trysil-treff. Lokal turistinformasjon kan gi mer informasjon om hva som skjer i regionen.

Ved Trysil og Engerdal kan du bo i hytter og ferieleiligheter nær Trysil sentrum. Vi har også et utvalg av hytter i ulike størrelser beliggende ellers rundt om ved Trysil og Engerdal med omegn.

Gå videre til oversikt og online booking av hytter og ferieleiligheter ved Trysil og Engerdal Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev