Leie ut hytta?

Har du en hytte eller leilighet du ønsker å leie ut? Vi hjelper deg!

leie-ut-hytta-2.jpg

Norgesbooking er Norges største norsk-eide nasjonale utleieformidler innenfor utleie av hytter og ferieboliger i Norge. 

Vi har stor etterspørsel fra gjester som ønsker å leie hytter og leiligheter over hele landet. Har du en feriebolig som står tom i perioder? Det er gode penger å tjene på å leie den ut! 

Fyll ut dette kontaktskjemaet så sende vi deg mer informasjon helt uforpliktende! 


 God leieinntekter 


  •  Det kan være dyrt å eie hytte. I tillegg har en hytte godt  av å bli brukt. Du ønsker kanskje også å kunne ta ferie  andre steder uten dårlig samvittighet? Lei ut hytta når  du  ikke bruker den selv. Vi sørger for at  utleieinntektene  havner på konto til avtalt tid. 


Trygt 

Norgesbooking forsikrer alle ferieboliger gjennom et sikkerhetsdepositum fra alle våre gjester. Det er svært sjeldent noe uforutsett skjer på hyttene, men skulle noe skje, sørger vi for å ta dette med gjesten, slik at du slipper.


Enkelt 

Å leie ut selv, kan betyr mye jobb med gjester før de bestemmer seg for å leie, og får å få inn leieinntekter til riktig tid. Dette gjør vi for deg. Vi har også vakttelefon slik at gjester kan kontakte oss istedet for deg under oppholdet. Vi formidler også rengjøring av hytta, slik at du slipper dette mellom hvert leieforhold. 


Bruk hytta når du selv vil 

Norgesbooking stiller ingen krav til hvor mange og hvilke uker du leier ut. Ved utleie gjennom oss, kan du selv bruke hytta når du ønsker dette, og du kan enkelt sperre av perioder via din egen login på våre sider. Ønsker du å leie ut hytta di på egenhånd i tillegg til via oss, er du velkommen til dette. 


Fleksibelt

Vi tar hele jobben med å legge opp annonsen på vår nettside. Du får også gratis oppføring på finn.no via oss. Om du ønsker, har vi mulighet til å ta bilder av ferieboliger store deler av landet uten kostnad.   Ta kontakt  med oss for en uforpliktende prat! 

 Ta kontakt med oss for å hør om mulighetene for din feriebolig. 

Du kan ringe oss på + 47 32 08 57 10 eller sende oss en mail på post@norgesbooking.no

Du kan også ta kontakt via dette kontaktskjemaet for å få tilsendt mer informasjon


Markedsføring og utleie kan starte i løpet av kort tid!


Klikk her for å få svar på de vanligste spørsmålene i forbindelse med utleieformidling via Norgesbooking


Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev