Kongeparken

Kongeparken er et eldorado for hele familien - lag din egen sjokolade i Freia Sjokoladefabrikk, kjør Norges lengste bobbane på over 1000 m eller opplev Norges eneste berg-og-dal-bane med snurrende gondoler i Slottet.

Norges største fornøyelsesparker - Kongeparken - ctl00_cph1_mImage
Få en bamseklem i Kongeparken!

Kongeparken er et eget rike for alle som liker kiling i magen, magi og spenning. Parken byr på over 40 attraksjoner og opplevelser. Du finner Kongeparken langs E-39 10 min fra Sandnes og 20 min fra Stavanger.

Her kan du lage din egen sjokolade i Freia Sjokoladefabrikk, kjøre Norges lengste bob bane på over 1000 m, eller kose deg på bondegården. I Kongeraften kan du kaste deg utfor fjellet – i gummibåter farer du i forrykende fart nedover fjellsiden! Kongeparken er et eget rike for alle som liker kiling i magen, magi og spenning. Dagskortet gjelder ubegrenset bruk av attraksjoner og alle show på Biscenen.

Parken har hatt et ekspansivt fornyelsesprogram og har de siste årene kommet med 1 til 3 nyheter hvert eneste år. Nyhetene i 2010 var Tiltetårnet, Kongen på Haugen og Sverd i Stein. I 2009 var det Slottet, ny bilbane og Vepsen.

På middelalderområdet kan du oppleve to av parkens nyheter fra 2010 - Tiltetårnet og Kongen på Haugen. I Tiltetårnet blir du skutt til værs før du raser i full fart ned igjen, samtidig som alt vakler til den ene og den andre siden. Tiltetårnet er den første attraksjonen i sitt slag i Skandinavia og laget av ABC Rides i Sveits. Kongen på Haugen er et kjempemessig klatrefjell for store og små.

Er du tøffelhelt eller kongsemne? Har du krefter og kløkt som skal til for å løfte Bamsekongens sverd ut av steinen? Her kan du prøve deg i opplevelsen Sverd i Stein med mulighet til å vinne hele kongeriket attpå.

Bestill billetter til Kongeparken her

Bestill overnatting i hytter og leiligheter ved Stavanger og omegn herHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev