Kristiansand Dyrepark

Kristiansand Dyrepark AS er Den Levende Parken som skal spre glede, opplevelser og kunnskap til alle som kommer på besøk.

Norges største fornøyelsesparker - Kristiansand Dyrepark - ctl00_cph1_mImage
Opplev Kaptein Sabeltann på nært hold i Dyreparken.

Kristiansand Dyrepark åpnet uoffisielt i 1965 med rundt 30 ulike dyr på et begrenset område. I 1966 ble det holdt offisiell åpning. De første årene var Dyreparken stengt for publikum i vinterhalvåret, men fra sesongen 1970/71 har parken vært åpen hele året.

Dyreparken ligger 12 kilometer nord-øst for Kristiansand, strekker seg over et område på mer enn 600 mål. Her er nesten i underkant av 100 fast ansatte og 750-800 sesongmedarbeidere.

I dag finner du 102 ulike dyrearter, med store områder til disposisjon, og innhegninger som gir mulighet for gjestene til å komme i nærkontakt med mange av dem.

På begynnelsen av 80-tallet besluttet parken å utvide med aktiviteter, lekeapparater og fornøyelseselementer, først med Trolldalen, Tømmerrenna og Sommerøya med badebassenger. Siden den gang har utvidelsene vært mange, og blant disse er Kardemomme by med sine "innbyggere" og Kaptein Sabeltann med sin nattforestilling i Kjuttaviga blitt svært populære attraksjoner.I 2010 åpnet nok en stor attraksjon, nemlig Badelandet.

Bestill billetter til Kristiansand Dyrepark og Badeland her

Bestill overnatting i hytter og leiligheter ved Kristiansand og omegn herHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev