Naturopplevelser

Noe av det beste Norge har å by på, av natur og fiskemuligheter!

Midt-Norge - Naturopplevelser - ctl00_cph1_mImage
Test fiskelykken i Midt-Norge.

Kombinèr noe av det beste Norge har å by på - de store naturopplevelser står i kø, og du finner helt sikkert ditt spesielle fiskested. Midt-Norge har rike muligheter for aktiv ferie, samt rundreiser til historiske severdigheter og kulturopplevelser.

FISKE
Flere av de mest kjente og populære fiskeplasser og elver ligger i Midt-Norge. Øyene Hitra og Smøla er kjent for sitt havfiske, mens laksefisket i Surna, Orkla, Stjørdalsvassdraget og Namsen er godt kjent også utenfor Norges grenser. Gaulavassdraget har i flere år blitt kåret til Norges beste laksevassdrag. Mulighetene for fjordfiske, fiske i elver og fjellvann er tilnærmet uendelige i denne regionen.

NATUR
Vandreglade fjellmennesker kan i denne regionen finne veien til Snøhetta 2286 moh på Dovrefjell (grensefjell mellom Oppland fylke og Østlandet - nasjonalsymbol), Trollheimen med Snota, Trollhetta og Blåhø - alle over 1600 moh, deles mellom Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag. Høgstolen, Romsdalshorn og Trolltindane ved Åndalsnes er også kjente høyfjellsområder.

Midt-Norge har mye å by på - bestill overnatting i hytter og ferieboliger i Midt-Norge herHurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev