Påskekupp

20% rabatt på ordinær pris.

Påskekupp! Nå har vi 20% rabatt på utvalgte hytter i påsken. Se nedenfor!
Hyttene er allerede satt ned i pris, så det er bare å booke! .

0619143 - Vesleheimen

Vesleheimen

Hytte på Mykingstølen, Ål. Vesleheimen ligger i et nydelig høyfjellsterreng med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Langrennsløyper rett utenfor døra og en halvtimes kjøring til Ål Skisenter. 10 km til Ål sentrum.

6 sengeplasser.  Kartvisning

Les mer
0619144 - Knøtteheimen

Knøtteheimen

Hytte på Mykingstølen, Ål. Knøtteheimen ligger i et nydelig høyfjellsterreng med flotte turmuligheter både sommer og vinter. Langrennsløyper rett utenfor døra og en halvtimes kjøring til Ål Skisenter. 10 km til Ål sentrum.

7 sengeplasser.  Kartvisning

Les mer
0620191 - Jonstølen

Jonstølen

Hytte i Raggsteindalen, Hallingdal. Jonstølen ligger fint til ved foten av Hallingskarvet. Flotte fiske - og jaktmuligheter i området. Kort avstand til Strandavatnet. Langrennsløyper rett ved hytta. Nærmeste tettsted Myrland, 10 km.

6 sengeplasser.  Kartvisning

Les mer
0522003 - Einkjerrbu

Einkjerrbu

Hytte på Skeikampen. Einkjerrbu ligger i et fredelig seterområde på Skeikampen, ca 900 m.o.h. Om sommeren er det bilvei helt frem, og om vinteren er det 1 km på ski.

6 personer.  Kartvisning                                 Gjesteomtale 4,6 av 5:

Les mer
0514001 - Svartlihytta

Svartlihytta

Hytte ved Jotunheimen, Lom kommune. Koselig fjellhytte i et rolig område. Fint turterreng, med flotte turmål, som for eksempel Kvitingskjølen (2064m.o.h). Nærmeste tettsted Lom, 17 km.

5 sengeplasser. Kartvisning

Les mer


Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev