Sommer på Fjellet


Ønsker du å oppleve ekte norsk sommer? Frist luft, flotte farger, fiskevann, turstier og sykkelveier – mulighetene er endeløse. En slik ferie får man kun i Norge.

Temperaturen er ikke alt for høy, og du sparer penger på å slippe flyturen. For en familie kan dette blir et betydelig beløp. Da kan du heller unne deg en godt utstyrt hytte med alle fasiliteter? Eller er du en av de som slapper best av i en helt enkel hytte? Det er mange av oss. Da blir livet enkelt, og man kan fokusere på å kun nyte naturen rundt eller flammene i peisen. Vet du det er bevist at peis og flammer senker blodtrykket?

I Norge kan du oppleve turer i fint fjellterreng, i blomsterfylte daler, trollskog, skiturer på vidda og fantastiske toppturer.

sommer på fjellet - norgesbooking

Leie hytte

Å leie hytte er en perfekt måte å tilbringe ferien på. Å være på hyttetur er mye mer sosialt enn å bo på hotell. Og har man med barn, kan man enkelt legge de til å sove på kvelden mens man selv kan slappe av, og ikke må sitte på et mørkt hotellrom mens barna sover. Det er også koselig å lage mat sammen, spille spill, sitte foran peisen eller se en god film på tv. Å leie hytte er også mye rimeligere enn hotell. Hytter kan man leie i juli fra 400-500 per person for en uke! Rimeligere overnatting er vanskelig å få om du ikke velger telt. Klikk her for å se alle våre fjellhytter.

 

Fjellturer

Ønsker du fjellturer i ferien kan du selv bestemme om du ønsker å være der «alle andre» er, som å gå Besseggen eller til Prekestolen. Ellers du kan oppsøke områder hvor du kan gå lange turer uten å se andre mennesker. Du kan velge bratte utfordrende turer til kjente eller ukjente topper, eller du kan velge en rolig avslappende tur i godt merkede stier. Uansett er det lite som slår det å pakke en god niste, fylle sekken med kaffe, kakao og kvikklunsj og nyte en lang, eller kort, tur i norsk natur. Klikk her for å se våre hytter i fantastisk fjelltur terreng 

Skal du ha med små barn på ferie? Husk at turene trenger ikke være de lengste eller til de høyeste toppene for at turen skal være super. Barn er ikke så opptatt av utsikt eller høydemeter. De synes det er spennende med det rare treet som har falt over ende som man kan gynge på, de fine hvite steinene og kråkesølvet, eller den store steinen som man kan klare å klatre opp på med litt hjelp fra pappa.

 

Klikk her for å se alle våre fjellhytter.

ridning på fjellet - norgesbooking