Fiskehytter - Topp 5


Er du en fiskeentusiast og liker å reise? Noen av de aller første turistene som kom til Norge for flere hundre år siden, kom nettopp for å fiske. Og sporten har forblitt populær, ikke minst takket være den lange og varierte kystlinjen og de vakre og ville elvene Norge har. Der Finland kalles "de tusen sjøers land", kunne Norge fint fått tilnavnet "De tusen elvers land"

I vårt vidstrakte land er det fantastiske muligheter for fiske både i ferskvann og i havet. Du kan for eksempel prøve lykken i utallige elver, innsjøer og dammer, der laks, ørret, røye, abbor og gjedde er populær fangst. Eller du kan gå for en helt annen type opplevelse langs Norges lange kystlinje, der du kan fighte med makrell, torsk, kveite og sei, eller prøve deg på artsfiske og se om breiflabben, knurren og berggylta biter. Fiske i fjellvann man gjøre når isen er tjukk nok, eller fra mai til utpå høsten, mens havfiske er noe man kan gjøre året rundt.

Pilking er populært om vinteren, men husk å sjekke med de lokale hvor isen er trygg!
Kombiner fisketuren med hyttetur, enten med familien eller med vennegjengen. På mange av hyttene kan du låne eller leie båt i tillegg, for å være mer mobil og ha muligheten til å fiske dypere, der storfisken går.

Klikk her for å se alle hytter med bra fiske i nærheten 


Topp 5 fiskehytter hos Norgesbooking: