Lei hytte på fjellet for påsken

Finn hytte for påskeferien og planlegg moro og aktiviteter for påsken 2018! 

_VB00083_Topptur_i_Bergsjomradet.jpg
Påske på fjellet

Tilbring påskeferien på en av våre mange hytter og ta familien med på aktiviteter, lek og moro. Pakk sekken med niste, kaffe og appelsiner, og nyt Vinter-Norges gleder.

Her kan du se våre ledige hytter i påsken. 
Prisen for første del av påsken er rimeligere enn den siste, og prisen blir lavest per døgn om du bor hele påsken.  Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

 


      Se ledige hytter for hele påsken, 10 dager:

      Klikk her for hytter fra 23. mars til 2. april 

.      Se ledige hytter for en uke, 7 dager: 

      Klikk her for hytter fra 25. mars til 1. april 

.

 

 


      Se ledige hytter for 1. del av påsken:

      Klikk her for hytter fra 23.-28. mars 

.


         Se ledige hytter for 2. del av påsken:

         Klikk her for hytter fra 28. mars til 2. april 

Her kan du lese litt om de forskjellige områdene:  

Beitostølen 

Beitostølen byr på den intime atmosfæren og nærheten mellom heisanlegg, løypenett og bosteder gjør Beitostølen til et favorittsted for familier. Den høye beliggenheten 900 m.o.h. og naboskapet til Jotunheimen, gjør at det alltid kommer tidlig snø på Beitostølen, og skisesongen varer ut april.

Gaustablikk 

Gaustablikk skisenter har i 12 heiser, derav 2 stolheiser og over 30 km med nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader. Gaustablikk har også terrengpark, skiskole og skiutleie. Rundt 100 km preparerte langrennsløyper i alle vanskelighetsgrader står til din disposisjon. Flere av nedfartene er flombelyst og holder åpent for kveldskjøring.

Geilo 

Geilo er en destinasjon som byr på et unikt mangfold av aktiviteter og opplevelser og man finner alt man trenger innen kort avstand. Skibakkene og løypene finnes i alle vanskelighetsgrader, og er spesielt godt tilrettelagt for barn. Hele 40 nedfarter finnes det å boltre seg i, med alt fra svarte løyper til barnebakker. Her finner du et stort løypenett med 220 km nydelig preparerte og godt merkede langrennsløyper, samt en lysløype på 5 km. Geilo er også et paradis for alle som vil prøve kite-skiing. Kite-forholdene er blant de beste i verden.

Gol 

Gol og Golsfjellet er et familievennlig skisted som ligger i Hallingdal, sentralt i Sør-Norge mellom Oslo og Bergen. I solsiden like ovenfor Gol sentrum finner du Gol Skisenter. Et alpinanlegg med eget barneområde, 3 heiser, 6 nedfarter med 400 meter høydeforskjell og terrengpark. På Golsfjellet som ligger mellom Hallingdal og Valdres finner du 2 alpinanlegg Golsfjellet Alpinsenter, og Storefjell Ski – og Akesenter. Mellom disse alpinanleggene er avstanden ca 4 km. På Gol og Golsfjellet er det mer enn 250 km langrennsløyper tilrettelagt for klassisk, fristil og egen langrennscrossarena. Langrennsløypene finner du både på høyfjell og i mer skogsterreng

Gålå 

Gålå ligger i hjertet av Norge, 1 time nord for Lillehammer, nær Jotunheimen Nasjonalpark. Kombinasjonen av glimrende fasiliteter både for alpinister og langrennsløpere gjør at Gålå er et perfekt reisemål for familier og grupper med forskjellige ønsker og ferdigheter. Gålå har et fantastisk turskiområde med 230km løyper og prepareres for både skøyting og klassisk langrenn.

Hafjell 

Hafjell Alpinsenter ligger ved inngangen til Gudbrandsdalen, 15 kilometer nord for Lillehammer. Skistedet Hafjell er kjent for lange løyper, god snø og mange soldager. Løypene i Hafjell ligger solvent og i le for vind og vær. Hafjell tilbyr 300 km med preparerte langrennspor på fjellet.

Hemsedal 

Hemsedal som skisted er kjent som "De Skandinaviske Alper" - ligger 625 - 1920 m.o.h og er en av Skandinavias største alpindestinasjoner, med fjell som minner om steder mye lenger syd i Europa. Er man på skiferie i Hemsedal finner kan man benytte seg av et bredt spekter av aktiviteter for hele familien, med hundekjøring, kanefart og snøscooterkjøring som noen av de mest populære. Den lokale skibussen er gratis, går hele vinteren, og binder overnattingsstedene, sentrum og skianlegget sammen. Her er også 130 km preparerte langrennsløyper og 80 km merkete høyfjellsløyper.

Nesbyen 

Nesbyen er et komplett vintersportsted med ca. 14 km alpinbakker og inntil 260 km preparerte langrennsløyper. Nesbyen Alpinsenter har 5 heiser og 13 nedfarter, skjermet barneområde og en av Norges lengste snøparker.

Norefjell 

Norefjell er et av de mest dominerende fjellpartier i Sør-Norge, og regnes som Oslos nærmeste høyfjell. Terrenget er kupert med Høgevarde som høyeste punkt (1459 m.o.h.). Sør for Høgevarde ligger Norefjell Skisenter, med 13 skiheiser som bringer deg til 25 km preparerte alpinløyper fordelt på 26 nedfarter i ulike vanskelighetsgrader, og en høydeforskjell på 1010m. I Norefjells snowboardområde finnes det big jump og andre utfordringer. Skistedet Norefjell ligger kun 1 time 20 minutter fra Oslo.

Rauland 

Rauland er Telemarks største skidestinasjon, består av tre skisenter samlet på ett felles heiskort. Gratis skibuss frakter deg frem og tilbake hver dag. Rauland har en god kombinasjon av alpinbakker, varierte langrennsløyper og vinteraktiviteter.

Skeikampen 

Skeikampen er et av Norges mest snørike vintersportsteder. De tilbyr både alpinbakker og langrennsløyper - begge deler for at du, familie og venner skal trives så godt som mulig. Skeikampen ligger 3 timers kjøring fra Oslo og 40 min. fra Lillehammer.

Sjusjøen 

Sjusjøen har 350 km løypenett med varierende nivåer og er et flott utgangspunkt for fantastiske skiturer. Nyt solen, stemningen og roen på Sjusjøen den kommende påsken.

Trysil 

Trysil skisted ligger kun 2,5 time nordøst for Oslo, og er Norges største skianlegg. Med største fallhøyde på 685 meter ligger alt til rette for skiferien, med nedfarter og aktiviteter for alle. På 1100 moh ligger skianleggets høyeste skikjøring. Her er også starten på noen av de virkelig gode nedfartene i Trysilfjellet for viderekomne.

Valdres 

Valdres Alpinsenter ligger vakkert til på solsiden og har 4 skiheiser og 11 nedfarter i alle vanskelighetsgrader. Skiområdet strekker seg fra 700 til 1060m, og terrenget er variert med mange elementer for snowboardere og freestylere. Det er eget barneområde med to barneheiser, et tallerkentrekk og et beltetrekk.

Ål 

Ål i Hallingdal er et vintersportssted midt mellom Geilo og Hemsedal der du finner to alpinanlegg, en av landets lengste kjelkeakebakker og 400 km med langrennsløyper. I Ål kan du boltre deg i hele 400 km GPS-preparerte langrennsløyper som er tilrettelagt både for klassisk og fristil. Løypene finner du både på høyfjellet og i skogsterreng. Det varierte terrenget med de enorme fjellviddene har gjort sitt til at Ål er et eldorado for naturelskere, både vinter og sommer.Hurtigsøk
Ankomst
Avreise
Antall personer


Hyttekart.png

Nyhetsbrev