Hyttetur på vinterfjellet!


Norge har en fantastisk vinter og det beste man kan gjøre er å nyte den. Har man ikke selv hytte på fjellet er det mange fantastiske muligheter til å leie en. Å reise på hyttetur på fjellet om vinteren har flere fordeler, og det er mange aktiviteter som kan gjøre opplevelsen minneverdig. Hva man ønsker å gjøre på en hyttetur om vinteren kan variere fra person til person. Noen søker eventyr og aktiviteter, mens andre ønsker ro og avslapning. Opplev spektakulære fjellområder med snødekte topper, frosne innsjøer og vakre skoger - en helt unik vinteratmosfære. Klikk her for å se alle våre hytter på fjellet

 

Her er noen grunner til å vurdere en vinterhyttetur og noen aktiviteter du kan nyte:

Langrenn og alpin: Norge er jo et eldorado for ski, både langrenn og alpin. Man må ikke reise på de største, mest kjente destinasjonene, for å oppleve flotte skiløyper og morsomme bakker. Hvorfor ikke forsøke et av de mindre skisentrene hvor både barna og foreldrene finner trygghet. 

Utendørsaktiviteter: Man må ikke elske å stå på ski for å kose seg om vinteren. Vinterhytteturer gir muligheten til å delta i ulike utendørsaktiviteter som aking, snøscooterkjøring, trugeturer, sledeturer med hest og isfiske. 

 

 

Ro og avslapning: Fjellhytter tilbyr ofte en rolig og avslappende atmosfære, noe som gjør dem til ideelle steder å komme bort fra hverdagens stress. Trekk deg tilbake på en koselig hytte, sitt i godstolen foran peisen og merk at pulsen senker seg. Klikk her for hytter med peis

Koselig atmosfære: Å tilbringe tid foran peisen med en kopp varm drikke, enten det er kakao, te eller kaffe, skaper en hyggelig og avslappende atmosfære.

Sosialt samvær: En hyttetur er en feriemåte hvor alle kan være med. Alt fra de minste i familien til oldemor. Eller ta med deg hele vennegjengen på tur. Det å tilbringe tid sammen foran peisen, spille brettspill eller lage mat sammen kan styrke båndene og skape gode minner.

 

 

Tradisjoner og kultur: Hvorfor ikke leie hytte til en av vinterens større høytider? Hva med å feire en magisk julaften eller nyttårsaften i fjellheimen. Eller avslutte vintersesongen med en påsketur på en hytte? Lange varme vinterdager, med kakao og appelsin i hytteveggen er vel nesten definisjonen på en nordmann. 

Vakre vinterlandskap: Å oppleve fjellområder i vintersesongen er grunn nok i seg selv til å reise på fjellet om vinteren.  Den hvite, myke snøen og de snødekte trærne skaper en fortryllende atmosfære. Hva med en fullmånetur på langrenn i koselig skogsterreng eller innover vidda? Ta med din kjære på en sledetur med hest mens dere holder varmen under pels og nyter den vakre snøen på trærne.

Stjernekikking: Fjern belysning i fjellområder gir en fantastisk mulighet til å nyte stjernehimmelen. Her er det ingen lysforurensning. Klar vinterluft gir ofte gode forhold for stjernekikking.

 

 

Sauna og badestamp: Mange hytter i fjellet har tilgang til sauna eller badestamp. Dette kan være en herlig måte å slappe av på etter en dag med utendørsaktiviteter. Tør du ta en snøbad før du varmer deg i badstuen? 

Familiært samvær: Hytteturer gir familien muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen, uten de vanlige distraksjonene fra hverdagen. Det kan styrke familiebåndene og skape gode minner. I tillegg kan hunden være med. Se alle våre hytter hvor det er tillatt med hund

 

Klikk her for å se alle våre hytter på fjellet