Personvern


Hva slags informasjon samler vi?

Vi samler informasjon fra deg når du melder deg på vårt nyhetsbrev og fyller ut skjemaer på siden vår. Epostadresser gis ikke ut til andre, og er kun tilgjengelig for Norgesbooking.
Google som en tredjepart bruker informasjonskapsler (cookies) til å vise deg reklame på sidene du besøker.

Hva bruker vi informasjonen til?

- Levere den tjenesten du forventer av oss: Vise frem annonser og tilby deg tilpasset og anbefalt innhold. Dette kan vi vise på Norgesbooking, eller på andre nettsider
- Forbedre produktet vårt gjennom statistikk
- Sende deg tilbud eller nyhetsbrev (om du ønsker å avmelde deg fra vårt nyhetsbrev, kan du når som helst gjøre dette i bunnen på nyhetsbrevet)

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, f. eks navn, bosted, telefonnummer, epostadresse og IP-adresse. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Vi implementerer en rekke tiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon når du legger inn eller sender inn dine opplysninger.

Bruker vi informasjonskapsler (cookies)?

Ja, vi bruker informasjonskapsler i henhold til norsk lovgivning. Informasjonskapsler er en vanlig del av infrastrukturen på internett, og vi gjør dette for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Ved å bruke nettsiden vår samtykker du til bruk av informasjonskapsler.

Hvis du ønsker, kan du velge å få datamaskinen til å advare deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler via nettleserinnstillingene.
Det kan hende at noen av våre tjenester ikke fungerer som de skal hvis du slår av informasjonskapslene dine. Du kan fortsatt gjøre en bestilling via telefon eller epost.

Kontakt oss
+47 32 08 57 10