Leie hytte i Hallingdal


Hallingdal - I hjertet av den norske fjellheimen

Midt i mellom Oslo og Bergen i hjertet av den norske fjellheimen, ligger Hallingdal. Ett fjellandskap i ekte norsk ånd perfekt for en aktiv ferie. Ta fjellskoene på, sykkelen fatt, fiskestanga i hånda eller spenn på deg skiene og kom til fjells! Hallingdal er ett av Norges lettest tilgjengelige fjellområder. Med kort vei til fjordene og isbreene.

Hallingdal er en av Norges mest besøkte turistregioner, og møtepunktet mellom øst og vest. En ekte norsk fjellferie bare timer fra Oslo og Bergen, ideell for alle typer eventyr. Hallingdal er stedet man drar om man vil kombinere sykkelferien med førsteklasses vandreturer eller få en smak av ekte norsk kultur. 

Med en hytte som utgangspunkt kan du oppleve alt Hallingdal har å by på om dagen, samtidig som du har dit eget private "hjem" å komme tilbake til på ettermiddag/kvelden.

Hallingdal på sommeren

Fjellene i Hallingdal er svært variert. Stille fjellvann og fossestryk, skog og dalstrøk, skarv og høyfjellsplatå. Fjellvandrerens paradis - sykkelentusiasten hemmelighet. En hytte vil være det perfekte utgangspunkt for en hver aktivitet. For familier er det verdt å nevne at det finnes flere parker å besøke, bl. a Bjørneparken i Flå, EKT Langedrag Naturpark i Tunhovd og Høyt & Lavt Klatrepark på Ål.

Hallingdal om vinteren

Vinterlandet Hallingdal er ett eldorado for skientusiasten. Kanskje mest kjent for sine flotte alpinanlegg, med ett stort utvalg av skibakker i alle destinasjoner. Perfekte bakker for nybegynnere og familien, men også mer utfordrende løyper og ikke minst parker. Men Hallingdal er også en av Europas beste langrennsregioner. Et variert turterreng med lune skoger, høye fjell og åpne vidder med hele 2000 km maskinpreparerte langrennsløyper i verdensklasse. Dedikerte løypekjørere serverer trikkeskinner og skøytetraseer. Serveringshytter, kiosker og rasteplasser er hyggelige turmål som skaper skiglede for alle. Vinteren er snøsikker med sesong fra midten av oktober til slutten av mai. Hos Norgesbooking har vi hytter tett på skisporet og ski inn - ski out hytter helt inne ved bakken.

 

Populære aktiviteter

Kontakt oss
+47 32 08 57 10

Norgesbooking leier ut hytter over hele Hallingdal: