Feriehus i Norge


Er du på utkikk etter et feriehus til leie i Norge? Vi i Norgesbooking leier ut hytter i nesten hele landet, fra Lofoten i nord til Mandal i sør. Du finner både sørlandsperlen som passer perfekt for storfamilien i sommer, og fjellhytta som alle lengter til i påskeferien. Lei ditt neste feriehus her!

Leie feriehus

Norge har en fantastisk natur, og de ulike årstidene får frem de unike egenskaper ved alle landsdelene. Fordelen med å leie feriehus er at du får muligheten til å oppleve nye steder hver gang du legger ut på tur, uansett om det er for en lang sommerferie eller bare en hyggelig helgetur. Tenk å kunne oppleve midnattsola i Lofoten, skiturene i Hallingdal og sørlandsidyllen i Kristiansand, og samtidig kunne få følelsen av å være på hytta alle stedene. Det er unikt!

Noen av destinasjonene vi tilbyr leie av feriehus: 

Feriehus på fjellet

Det er ingen tvil om at et feriehus sørger for enda mer kos og hygge enn hva et hotell gjør. Samholdet man får ved å lage gode måltider, spille spill på kveldene og senke skuldrene i fellesskap er det kun et feriehus som kan sørge for. Legg din neste ferie til Norge og opplev hyttemagien du også!

Feriehus med fasiliteter som basseng og båt

Vi tilbyr hytter og feriehus i alle sjangre. Hos oss kan du leie små hytter som ligger på helt unike steder uten innlagt vann, om det er drømmen for deg. Men du får også leid store feriehus med tilgang til basseng, båt og badstue. I vår hyttevelger kan du filtrere etter ønsket destinasjon, fasiliteter og hvilken årstid du skal reise på. På den måten vil du finne drømmehytta akkurat dit du ønsker å dra og når det passer deg. Enklere blir det ikke!

 

Et utvalg av fasilitetene flere av våre feriehus tilbyr er: 

  • Peis 
  • Badestamp
  • Wifi 
  • Rullestoltilpasning
  • Badstue 
  • Basseng
  • Båt 
  • Vaskemaskin

Vektlegg hvilke fasiliteter som er viktigst for deg og ditt reisefølge, og finn det perfekte feriehuset.

Feriehus med fasiliteter

Lokale aktiviteter nær feriehuset for storfamilien

Det er ingen tvil om at det er koselig å ta med seg hele storfamilien på en uforglemmelig hyttetur. Arranger spennende turer, morsomme konkurranser og opplev hva stedet har å by på. Men er du usikker på hva som bør oppleves dit du ønsker å reise? Vi hjelper deg gjerne!

 

Etter 20 års erfaring med hytteutleie har vi god innsikt i hva som kan være spennende for både store og små, hvor de skjulte perlene befinner seg og hvor den beste restauranten ligger. 

Vi ønsker selvsagt å gi deg alle våre råd om hvordan hytteturen kan bli best mulig uansett anledning, og har derfor skrevet ned en del tips til deg her. Om du fortsatt har noen spørsmål til hva dere bør oppleve er det bare å ta kontakt med oss. 

Utleie av feriehus hos Norgesbooking

Har du noen spørsmål om våre feriehus? Vi i Norgesbooking ønsker alltid å hjelpe deg, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er tilgjengelige på post@norgesbooking.no eller telefon + 47 32 08 57 10.