Nyttår på fjellet


Sjelden har det vel vært mer etterlengtet å kunne legge et år bak seg. I år har du muligheten til å feire dette på ei hytte du aldri har vært i før, mens du nyter lukten og smaken av kjent tradisjonsmat i nye omgivelser.

Det spiller ingen rolle om du vil ha god utsikt til fyrverkeri, eller ønsker å unngå det helt. Vi skal gjøre vårt for å gi deg en fantastisk avslutning på året, og en mulighet til å feire nyttår med familie eller venner. Ingenting knyter bånd på samme måte som å oppleve noe nytt sammen.

Klikk her for å se ledige hytter 28. desember 2023 til 1. januar 2024

nyttårsfeiring

Ønsker du å tilbringe nyåret i naturen ved hjelp av alpin, langrenn, hundeslede eller apostlenes hester, har vi selvfølgelig alternativer for deg. Om du vil prøve noe mange ikke har prøvd før, kan vi også anbefale hytter med kort reisevei til kanefart, bobkjøring eller fatbike.

Hva med å sitte i en selvbygget snøhule med hodelykten på, og pilke etter middagen? Spør oss, da vel!

Vi i Norgesbooking ønsker alle et riktig Godt Nyttår og håper du finner "din" helt spesielle hytte for årets nyttårsfering!

 

 

Gaustatoppen:
Her kan du kose deg med fyrverkeri så langt øyet kan se, og nyte synet av lyset som lekes seg i fjellsiden. Nyt en utradisjonell nyttårsmiddag i Rjukan sentrum, eller stell i stand et festmåltid hjemme på hytten. Her finnes tilbud for alle.

Se Hytter på Gaustatoppen

Hafjell:

Velkommen til fjells! Her har du muligheten til å leke deg i Nordens «grønneste» vinterdestinasjon, og benytte deg av infrastruktur som er bygget på bærekraft, men ikke minst, bekvemmelighet. Hit kan hele familien reise selv om bilen står hjemme i garasjen.

Se hytter i på Hafjell

Gol:

Nyt en kopp med solbærtoddy mens ungene griller marshmallows i peisen. På Golsfjellet kan du ta livet med ro når 2020 møter 2021 og skriver seg inn i historiebøkene. Nyt en god middag på restaurant nede i sentrum, eller ta noen runder på slalom eller telemark.

Se hytter på Gol

Sjusjøen:

Sett standarden for det nye året med noen skikkelige økter på langrenn, og se hvor mange du klarer å passere i løypene (på trygg avstand, såklart). Det er en grunn til at disse løypene brukes så hyppig av landslagsløpere. Sjusjøen har kort vei til alpinbakke, men også til Lillehammer, der man får tak i alt man trenger til vinterkosen.

Se hytter på Sjusjøen

Ål:

Vil du snike deg stille og rolig inn i det nye året, kan en tur til en av våre avsidesliggende hytter på Ål være noe for deg. Her kan du nyte freden med vennene dine, frem til en av dere har tatt en runde Monopol for langt, og dere må ut på ski for å kjøle dere ned.

Se hytter på Ål

Norefjell:

Benytt denne vinteren til å kose deg i alpinbakken med kompisene, nyt en fantastisk middag på restauranten og ta en afterski «hjemme» i trygge omgivelser. Dette er et år som vil huskes uansett, hvorfor ikke avslutte i den stilen også?

Se hytter på Norefjell

Geilo:

I år bør du legge nyttårsfeiringen til Geilo, og oppleve en bygd med sterke vintertradisjoner i all sin prakt. Hundeslede, kanefart og historiske hoteller med nydelig mat er bare noe av det som kan oppleves mens du er omringet av puddersnø.

Se hytter på Geilo