Påskeferie på fjellet


Vi har allerede begynt å glede oss til lysere tider, og påska kan ikke komme fort nok. Med sommervarme i lufta, en meter med hardtrampet snø og utstyrt med appelsinen, termosen og sitteunderlaget i sekken er det umulig å ikke nyte denne tiden.

Leier du riktig hytte hos oss har du muligheten til å oppleve påskeharen(e) på nært hold, nyte fuglekvitringen som har våknet til liv for fullt, og kanskje du er så heldig at du ser fjellrev eller reinsdyr mens du er ute på skitur. Våren har klort seg fast, og det er bare et tidsspørsmål før snøen forsvinner, så nå skal den nytes! Påsken er også høytid for å nyte brettspill og snop med familien etter lange dager ute i solen. Ta med både to- og firbeinte familiemedlemmer på en av hyttene våre denne påskeferien.

Vi spør som Øystein Sunde, Virruværramedpå påsketur?

 

Under ser du våre ledige hytter til leie i påsken. Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg! 

Fredag - onsdag, 22. - 27. mars 2024: klikk her for ledige hytter 

Onsdag - mandag, 27. mars - 1. april 024: klikk her for ledige hytter 

Søndag - søndag 24. - 31. mars 2024: klikk her for ledige hytter 

 

Det varierer noe om hyttene leies ut for 1. og 2. del påske eller en uke søndag-søndag. Noen hytter kan også leies for kortere opphold. Ta gjerne kontakt med oss om du har spesielle ønsker. Ta kontakt via dette skjemaet eller ring oss på +47 32 08 57 10 .

Gaustatoppen:
Legg påsketuren til Gaustatoppen, og kos deg i de bratteste alpinbakkene. Følg det opp med å ta en bedagelig rusletur i Rjukan sentrum eller ta en tur bort til fossen som har gitt byen sitt navn.

Hafjell:
Slå deg til rette med niste og varm drikke i bunnen av alpinanlegget etter noen heftige turer i skogsløypa. Alle mulige påskeaktiviteter finnes i nærområdet, så her er det bare å komme seg rundt med familien på slep.

Gol:
Er du villig til å legge denne påskeferien til Golsfjellet, kan vi garantere at dette blir vilt, vakkert og varmt. Få på solkremen som ligger igjen i skuffen etter en skuffende sommerferie og kos deg med store mengder snø i alle retninger. Dette blir trugeføre.

Sjusjøen:
Dersom du skal se for deg påskestemning, er det nok ikke mange steder som vil passe like godt til fantasien din som det Sjusjøen gjør. Langrennsløyper i verdensklasse, og nærområder med akkurat så mye liv du måtte ønske selv, her tror vi ikke du vil klare å bare holde deg på hytta.

Ål:
Ta deg en skitur mot skarvet, så kanskje du får øye på Rudolf og familien. Nå får du se dalen og toppene i all sin prakt, og tilbringer du litt tid i naturen skal du være uheldig for å ikke se større dyr. Nyt gode måltider i ferieparken, eller en dagstur med Bergensbanen og bli målbundet av utsikt i verdensklasse.

Norefjell:
Dette er tiden for solide fjellturer, og Norefjell gir deg utfordringene du ønsker, uavhengig av ferdighetsnivå. Med utsikt over Krøderen, bratte fjelltopper og det svære alpinanlegget er dette et perfekt sted å nyte kvikk lunsj og kakao etter noen timer med hardkjør.

Geilo:
Kos deg i solveggen på hytta, mens du ser frøken harepus leke seg i skogåpningen. Geilo er et påskeparadis med fantastisk stemning, og masse aktiviteter. Om du trives best i skogen, på fjellet eller i sentrum, her finner du påskestemningen overalt.

Ønsker du forslag til aktiviteter på hytta? Her har du noen tips: Topp 10 ting å gjøre på hytta om vinteren