Lei hytte i høstferien


Ser du etter en hytte å leie i høstferien? I Norge er det mange muligheter for store naturopplevelser og ulike aktiviteter på fjellet. Det nærmer seg høstferie og da er det mange som trekkes opp mot fjellet. Hos Norgesbooking har vi et stort utvalg utleiehytter, se alle våre hytter her!

Ledige utleiehytter i ett med naturen

Overnatting på fjellet er en flott opplevelse og du føler deg med en gang mer i ett med naturen når du våkner i en hytte omringet av stille natur. Enten du drømmer om litt alenetid, eller vil ta med hele familien har vi hytter i alle størrelser. Naturen er helt fantastisk på høsten, fargesprakende og fjelluften er noe helt for seg selv.

Hos Norgesbooking finner du et stort utvalg av hytter til leie for høstferien og her er det noe for alle. Vi tilbyr mer enn 400 ferieboliger på de kjente destinasjonene, og spennende – kanskje for deg - uoppdagede steder i Norge. Hyttene er alt fra små enkle uten strøm og vann, til store hytter med alt du kan drømme om. 

Fasiliteter på hyttene:

  • Internett på enkelte hytter slik at du kan nyte ferien og jobbe om nødvendig 
  • Tillatt med husdyr på mange av hyttene 
  • Mange av hyttene har koselige uteområder hvor du kan slappe av
  • Det er helårsvei frem til de fleste hyttene slik at du kan parkere rett utenfor

Hyttetur i høstferien legger til rette for aktiviteter for hele familien

Høsten er den perfekte årstiden for fjellturer og ulike aktiviteter for hele familien. Det er ikke nødvendig med stor planlegging for en hyttetur, så lenge du har godt med mat og klær. Dra på vandring for å se de flotte fargene og pust inn den friske luften. Det er flere aktiviteter for både små og store, som sykkeltur, fiske, fjellvandring, klatring, hesteridning, jakt og mye mer. Kom deg opp på fjellet og nyt høstferien i norsk natur. 

Klikk her for å se ledige hytter for uke 40, 29. sept. - 6. okt. 2024

Klikk her for å se ledige hytter for uke 41, 6. - 13. oktober 2024

Våre anbefalte destinasjoner til hyttetur i høstferien

Vi har hytter til leie over hele landet, her trekker vi frem noen destinasjoner vi synes er ekstra fine på høsten. 

Geilo - Geilo ligger midt mellom Oslo og Bergen og er enkelt å komme til med både bil og tog. Her finner du den perfekte kombinasjonen av høyfjell perfekt for fjellturer og sykling, aktiviteter for store og små, shopping og restauranter. Klikk her for å se hytter på Geilo 

Ål - Ål er kjent for sin fantastiske natur, spesielt i høyfjellet, med godt fiske, mange topper å bestige, samt barnevennlige turområder. Her finner du også Hallingdal Feriepark, med restaurant, Høyt og Lavt klatrepark og Hurramegrundt lekeland. Vi har et stort utvalg av hytter på Ål. Klikk her for å se hytter til leie på Ål 

Gaustablikk - Stedet er mest kjent for Gaustatoppen, 1883 moh, hvor man kan se 1/6 av Norge på en godværsdag. Her er det heis inne i fjellet om man ikke ønsker å gå opp. Dette er en spennende attraksjon i seg selv. I dalbunnen finner du Rjukan som er spesielt kjent for solspeilet og for Vemork. Klikk her for å se hytter til leie på Gaustatoppen. 

Sjusjøen - Selv om dette er en spesielt kjent destinasjon vinterstid, har Sjusjøen et mangfold av muligheter for de turglade på sommeren og høsten. Her er det flotte turstier og svært gode muligheter for sykling. Det er kort vei til Lillehammer, for de som ønsker shopping og flere restaurantmuligheter. Klikk her for å se våre hytter til leie ved Sjusjøen 

Klikk her for å se alle våre hytter til leie 

Vi hjelper deg å velge rett hytte til høstferien

Vi ønsker at du og familien skal finne den perfekte hytten til høstferien, både med tanke på destinasjon, fasiliteter og størrelse. Kom innom Norgesbooking sitt hovedkontor på Ål i Hallingdal for en prat, vi hjelper deg gjerne å finne riktig hytte. Om dette er for langt unna, kan du nå oss på +47 3208 5710 eller post@norgesbooking.no for å få hjelp til å finne drømmehytta.