Sitter du med hjemmekontor? Ta en «workation» på en av hyttene våre!


Har du muligheten til å ta hjemmekontor eller jobber du kanskje frilans, og er noenlunde fleksibel på arbeidssteder?

Hiv deg på lasset av mennesker som tar en «workation». Nå kan du få hjemmekontor med så kort vei til naturen, at du kan høre hjorten nyse i formiddagssola.

Å sitte hjemme for seg selv i trygge omgivelser og inngrodde rutiner kan være vel og bra, men for å booste kreativiteten og få et miljøskifte, hvorfor ikke følge trendene rundt «remote work»? Ta med deg jobben på hytta, og legg opp til egen arbeidstid, med pauser som kan brukes til oppdagelsesferd i ny natur.

Forskning viser at hjemmekontor ofte øker kreativitet og effektivitet, da man ofte jobber i mer avslappende omgivelser, og ikke føler det samme presset man fort kan gjøre på kontoret. Dette tror vi er ekstra effektivt på hytta, og spesielt en hytte der du slipper å tenke på vedlikehold og rengjøring. Her skal du bare kose deg, og jobbe når det passer deg.

Trenger du å lade batteriene, men har ikke muligheten til å legge jobben helt vekk kan workation være svaret for deg.

Nyt en norgesferie som ikke går ut over lønningene, og ta en siesta i hengekøya, skibakken, på fjellstisykkel, i kajakk eller foran peisen. Arbeidsdagen har aldri føltes så forfriskende. Uttrykket «Å ta seg en velfortjent ferie» har vel sjelden vært mer passende!

Sjekk ut en av våre hytter med Wifi her og finn en ny midlertidig arbeidsplass, der du kan ta de beste lunsjpausene du noen gang har hatt.