Hvorfor velge hyttetur?


Ferietid er en tid for hygge, opplevelser og kvalitetstid sammen med familie og venner. Velger du å hyttetur i Norge, er dette den perfekte måten å få til dette på. Hytter ligger spredt over hele Norge med noe for en hver smak; fjellet, skogen eller ved sjøen. Ønsker du en ferie pakket med toppturer og aktiviteter, er det mange områder i Norge som er fantastiske for dette. Men det er også flotte muligheter for deg som helst vil sitte i solveggen på hytta og kose seg. 

Sosial ferie med frihet

En hyttetur er en sosial ferie med mye frihet. Her kan du sove så lenge du ønsker uten å tenke på å måtte rekke frokosten. Ta morgenkaffen på terrassen med fjellutsikt, lag maten du måtte ønske og spise frokost i superundertøyet. På en hytte spiser du når du selv ønsker, ikke når tidene for måltider er.

Det sosiale aspektet er viktig ved en hyttetur. Her kan dere kose dere sammen etter skituren med spill og peiskos, uten å bli forstyrret av eller ta hensyn til andre utenfor reisefølge. Reiser man med barn, kan disse legges på kvelden, og så kan de voksne  fortsette å hygge seg i stua utover kvelden. 

Alle kan gjøre det de ønsker

Ofte kan alle i familien ha forskjellige ønsker å behov, og dette er det mulig på en hyttetur. Far kan gå milevis på langrenn, mens mor er på topptur. 10 åringen kan dra i terrengparken mens 15 åringen vil helst bli i hytta og se på film. Mulighetene er der, og alle kan ha frihet til å gjøre det de ønsker. 

Ta med hunden på hyttetur

Fido trenger heller ikke settes bort på kennel for ferien da hunder er velkommen på mange hytter. De kan være med på turer i fjellet og kose seg foran peisen på kveldstid, de også. Og bonus; for prisen du sparer på kennel, kan du oppgradere hytta for ferien.

Avslapping og velvære

Ønsker du litt ekstra luksus, har vi flere hytter med badstue og utendørs jacuzzi. Slapp av i badstua etter en lang fjelltur, og hopp i boblebadet under stjernehimmelen på kvelden. Du har da dette helt for deg selv og trenger ikke dele med andre. 

Mulighetene er mange, og det er du som velger hva du vil ha ut av en hyttetur. Ved å leie en hytte kan du få akkurat den ferien du drømmer om! 

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker tips for hvor du bør legge din Norgesferie!