Lei hytte i vinterferien


Vinteren er omsider i anmarsj, og telen har begynt å ta tak. Forhåpentligvis vil store deler av fjell-Norge snart være teppelagt i snø. Dette er tidspunktet for å drømme seg opp i høyden, og starte planleggingen av neste års vinterferie. Hvorfor ikke få med seg venner og familie til å leie ei hytte på fjellet i vinterferien? Dersom Balto eller Mons ikke er «gamle nok» til å være hjemme alene har vi selvfølgelig hytter som passer dem også.

Vi har hytta for deg, uavhengig av om du foretrekker at skiene peker opp, frem eller ned, eller at de holder seg i boden mens flammene spraker i peisen og en marshmallow løser seg opp i kakaoen. Ønsker du å høre folkelivet rundt deg og er opptatt av det sosiale på ferie, eller ønsker du å koble helt ut med en god bok og nyte lyden av Moder Jord som fester sitt stille grep i hytteveggene? Valget er ditt!

Hjemmekontor/Hyttekontor i vinterferien?

Gitt vår unike situasjon vil det denne vinteren være mange som har muligheten til å benytte seg av hjemmekontor. Vi har et godt utvalg hytter med trådløst internett, og arbeidsroen vil være upåklagelig når resten av familien er jaget ut på ski. Dersom man er villig til å bo en liten kjøretur unna alpinanleggene trenger ikke lommeboken lide så mye heller.

 

alpin på Ål

Ål:

Ål blir kanskje oftest nevnt av friluftsentusiaster i forhold til sykling på fjellstier eller klatring, men de står ikke noe tilbake på aktiviteter på vinterstid heller. Med et av Sør-Norges største løypenettverk for langrenn, og mulighetene til å ta langturer over mot Hemsedal, Geilo og Reineskarvet er Ål en ofte oversett destinasjon midt i vinterparadis. Vi har hytter plassert langt fra nærmeste nabo på godt over 1000 høydemeter, men ønsker du noe litt nærmere sivilisasjon har vi sentrumsnære tilbud også.

Geilo:

Er det noe vi kan skrive om Geilo som ikke har vært skrevet i store mengder tidsskrifter og reiselivsmagasiner? Dersom ikke disse har overbevist deg, kan vi nevne at tilgangen på lokale matvarer og lokal historie er høy, og vi kan tilby ferieboliger i nesten alle varianter. Om du vil stupe ned alpinbakkene med ski på beina, knuse vennegjengen i bowling eller beundre det yrende folkelivet i sentrum har vi muligheten til å tilby deg et godt utvalg, enten det er familieferie eller en koselig getaway.

Norefjell:

Norefjell har de siste årene fått stadig mer oppmerksomhet som vinterdestinasjon. Lett tilgjengelig, moderne og med fantastiske muligheter for alpint og langrenn, Norefjell er vel verdt et besøk i vinterferien. Med utsikt over Krøderen og noen av Norges lengste alpinbakker er det lett å føle seg frydefull i det snødekte landskapet her.

Gol:

Med sin sentrale beliggenhet, markerer Gol starten/slutten på både Hemsedalsfjellet og Golsfjellet, og tilbyr da naturligvis noen spektakulære destinasjoner som bør oppleves fremfor å beskrives. Trenger du å få i deg varmen etter en lang dag på ski kan du varme deg opp med litt svømming eller bowling i sentrum.

Gaustatoppen:

Er du på jakt etter en destinasjon som leverer nydelige opplevelser enten du er i full fart, eller vil ta livet med ro, bør du vurdere Gaustatoppen. Med kort vei til alpinanlegg og fantastiske toppturer, men også en svipptur unna Rjukan, der man finner alle slags aktiviteter. Her foreslår vi et besøk til Vemork, Hardangervidda Nasjonalparksenter eller Eyde Konditori.

Sjusjøen:

Har du noen gang hatt lyst til å oppleve hundekjøring eller kanefart, eller håper du på muligheten til å leke deg i de mest ettertraktede langrennsløypene i vårt vidstrakte land? Vi anbefaler at du legger vinterferien til Sjusjøen!

topptun på Ål

Ønsker du hjelp til å finne den perfekte hytta for deg og familien? Ta kontakt med oss på post@norgesbooking.no eller +47 32 08 57 10

I uke 8 er det minimum 5 eller 7 netters booking på en del av våre hytter.