På ferie med hund


Året byr på helgeturer og lengre ferier i både inn- og utland. For deg med hund er ikke utenlandsturene alltid like lett å planlegge, siden det er flere enn kun deg selv å ta hensyn til. Men hva er bedre enn å nyte ferien i Norge med fantastisk natur? Book årets ferie på en av våre hundevennlige hytter og nyt ferien her!

 

Ta med hunden på minnerik ferie

Det er lite som er så hyggelig, minnerikt og energiskapende som å nyte en fantastisk ferie i den norske naturen, enten om det er helt alene eller med storfamilien. Men hvorfor skal man ikke dele det med sin aller beste turkompis, hunden? Å reise rundt i Norge med hund er ikke noe problem lenger, da alle transportmidler ligger til rette for nettopp dette.

Om man vil oppleve andre deler av Norge kan hunder i alle størrelser enkelt være med på en flyreise. Hvis man vil nyte naturen på veien, er det like enkelt å ta med familievennen på toget. Norge er faktisk en av de landene i Europa det er enklest å reise rundt med hund!

 

Sommerferie med hund i Norge

De aller fleste hytter og sommerhus i Norge er plassert i områder med masse friareal som hunden vil elske. Din beste turkompis vil elske lange turer i fjellet, eller avslappende dager på skjæret. La også hunden din få en ferie fra hverdagen!

Selv om ferie i Norge med hund er helt fantastisk, så er det noen ting man må huske på i forberedelsene:

  • Book en hundevennlig hytte eller sommerhus
  • Legg til rette så hunden føler seg trygg under transporten
  • Husk at også den norske sommeren kan bli varm for hunden din

 

Hundevennlige hytter i hele landet

Vi i Norgesbooking tilbyr hundevennlige hytter i hele landet. Uansett hvor langt eller kort du ønsker å reise har vi en hytte som vil passe for deg.  
Klikk her for å se alle våre hunnevennlige hytter, og se om du finner noe som passer for deg og din familie!

Våre hytter ved fjellet og sjøen ligger godt til rette ved fantastisk landskap. Her har du og din familie mulighet til å kose dere med minnerike naturopplevelser, flotte turer og en avslapningsdag i solveggen. Alle våre hytter har gode fasiliteter, slik at både du og hunden din skal få en rolig, fin og minnerik ferie.

Har du noen spørsmål om våre hundevennlige hytter?

Lurer du på noe i forhold til våre hundevennlige hytter? Eller trenger du noe mer informasjon? Ikke vær redd for å ta kontakt med oss på post@norgesbooking.no eller telefon + 47 32 08 57 10.