Lei hytte - Billig ferie


Hyttetur, enten det er å leie en hytte ved sjøen eller på fjellet, kan være en svært billig og god måte å ha ferie på. Det finnes mange flotte hytter som ligger lavt i pris, hvor du kan nyte naturen i området eller kose deg inne på hytta.

Flere til å dele på kostnaden

En hyttetur er generelt billigere enn hotellturer. Er dere flere familier eller venner på tur, kan man dere på kostnaden for overnattingen. I tillegg så kan dere når man leier en hytte lage maten selv og kjøpe så dyr eller rimelig mat du ønsker. Ønsker man å kunne gå på restaurant å spise er det mange områder hvor dette er mulig selv om man bor på en hytte. I tillegg er det sosiale aspektet selvfølgelig viktig. Det å kunne samles i stua på hytta om morgenen eller utover kvelden. Legging av barn er også enklere enn på et hotell, da barna sover på soverommet og de voksne kan hygge seg sammen i stua.

Sesong og destinasjon variasjon

Hvor dyr en hyttetur er, kommer an på mange faktorer. Er man villig til å f.eks reise litt utenfor sesong eller leie på et av de litt mindre kjente destinasjonene i Norge, kan du virkelig få en billig ferie.

Mange ønsker å legge vinterferien til Geilo eller Hemsedal, da dette er destinasjoner som er kjente og alle har hørt om. Men det finnes så mange andre flotte skianlegg i Norge. De er kanskje ikke like store, men for svært mange, og ofte for barna, er de mer enn store nok. Dette kan for eksempel være Golsfjellet Skisenter eller Ål skisenter. Om sommeren ønsker mange selvfølgelig å oppleve de flotte skjærgårdene våre langs Vestfold og sørlandskysten, men dette trekker også opp prisen på disse hyttene i sommersesongen. Bor man litt lengre fra kysten hvor man kanskje må ta en liten kjøretur for å komme til stranda kan man spare mye penger.

Billig sommerferie på fjellet

For mange er sommer det samme som ferie ved sjøen og vinterferien skal tilbringes på fjellet. Legger du deler av ferien på sommeren til fjells, kan du ha en super aktivitetsferie med fjellturer, sykkelturer, fiske, bading, høydeparker og familieparker, til en brøkdel av prisen i forhold til ved sjøen. Man får større hytter, med bedre fasiliteter til lavere priser.

Billig ferie med hyttekos

Selv om vi i Norge ofte føler oss forpliktet til å like snø og fjell, så er det mange som ikke elsker vinteren. Vi er ikke alle født med ski på beina. Om du ønsker deg en hyttetur i vintersesongen, men kun ønsker hyttekos, rusleturer og familietid, hvorfor ikke leie en hytte ved kysten? Sjøen er utrolig flott om vinteren og kyststiene kan ofte være magiske på vinterstid. 

Fasiliteter

Hvor mange fasiliteter trenger du på hytta? For mange er det viktig at hytta har badstue, boblebad, oppvaskmaskin og andre fasiliteter. Men disse hyttene ligger også ofte høyere i pris. Om du er villig til å fire på noen av fasilitetene kan man leie hytte svært rimelig. For mange er det kun en ekte hyttetur om hytta er uten strøm og vann. Men også med strøm og vann er det er det et stort utvalg hytter som er rimelig å leie.

Ønsker du tips til hvordan få en billig ferie, ta gjerne kontakt med oss, og vi kan finne en hytte som passer perfekt for deg!