Nyt juleferien i en julehytte på fjellet


I julen er det mange som drømmer om hvite flak som daler ned på julekvelden. Du trenger ikke eie din egen julehytte på fjellet for å feire en magisk julaften eller nyttårsaften i fjellheimen. Vi har fremdeles ledige hytter over hele Norge, så forhåpentligvis har vi en hytte til leie som passer deg og familien, det skader ikke å sjekke.

Se ledige hytter 22.-26. desember 2023

Julefred på hytta

Overnatting på fjellet i julen er en helt spesiell opplevelse, og en perfekt anledning til tid og kos med familien eller gode venner. Enten om du vil feire hele jula på fjellet eller bare vil ha noen dager for å koble av, så har vi hytter til deg. Her kan du våkne opp til et hvitt landskap med snødekte trær, senke skuldrene og bare nyte juleferien. 

Hos Norgesbooking finner du et stort utvalg av ferieboliger på populære steder og her er det noe for alle. Om du ønsker langrennsløyper utenfor hyttedøra, slalåmbakke, eller bare vil være omgitt av idyllisk vinterdekt natur, finner du det hos oss. Vi har alt fra små enkle hytter uten strøm og vann, til de store moderne med alt du kan drømme om.

Fasiliteter på hyttene:

  • Internett på enkelte hytter slik at du kan nyte ferien og jobbe samtidig 
  • Tillatt med husdyr på flere av hyttene 
  • Noen  av hyttene har badestamp/jacuzzi
  • Det er helårsvei frem til de fleste hyttene slik at du kan parkere rett utenfor

Hyttekos

Vinteren er den perfekte høytiden for skiturer, akekonkurranser, kortspill, og ulike aktiviteter for hele familien. Det trengs ikke stor planlegging for en hyttetur i juleferien, så lenge man har med seg godt med mat og klær. Nyt den kalde, friske lufta, den klare stjernehimmelen, snøen som knirker under føttene og den deilige kakaoen foran peisen inne på hytta igjen. Kom deg opp på fjellet og nyt julen i norsk natur.  

Vi ønsker at du og familien skal finne den perfekte hytta til juleferien, både med tanke på destinasjon, fasiliteter og størrelse. Ta en titt på vårt store utvalg på https://www.norgesbooking.no

Vi kan også nås på +47 3208 5710 eller post@norgesbooking.no for å få hjelp til å finne drømmehytta. 

God jul på hytta!