Nyt høstferien på fjellet

Reisetips

Ser du etter en hytte å leie i høstferien? I Norge er det mange muligheter for store naturopplevelser og ulike aktiviteter på fjellet. Det nærmer seg høstferie og da er det mange som trekkes opp mot fjellet. Da kan det være lurt å leie hytte hos Norgesbooking!

I ett med naturen på fjellet

Overnatting på fjellet er en flott opplevelse og du føler deg med en gang mer i ett med naturen når du våkner i en hytte omringet av stille natur. Enten du drømmer om litt alenetid, eller vil ta med hele familien har vi flere ledige hytter. Naturen er helt fantastisk på høsten, fargesprakende og fjelluften er noe helt for seg selv.

Hos Norgesbooking finner du et stort utvalg av populære destinasjoner og her er det noe for alle. Vi tilbyr mer enn 400 ferieboliger på de kjente destinasjonene, og spennende – kanskje for deg uoppdagede steder i Norge. Hyttene er alt fra små enkle uten strøm og vann, til store hytter med alt du kan drømme om. 

Fasiliteter på hyttene:

  • Internett på enkelte hytter slik at du kan nyte ferien og jobbe samtidig 
  • Tillatt med husdyr på flere av hyttene 
  • Mange av hyttene har koselige sitteområder hvor du kan slappe av
  • Det er helårsvei frem til de fleste hyttene slik at du kan parkere rett utenfor

Vandring i fjellet på høsten

Høsten er den perfekte årstiden for fjellturer og ulike aktiviteter for hele familien. Det er ikke nødvendig med stor planlegging for en hyttetur, så lenge du har godt med mat og klær. Dra på vandring for å se de flotte fargene og pust inn den friske luften. Det er flere aktiviteter for både små og store, som sykkeltur, fiske, fjellvandring, klatring, hesteridning, jakt og mye mer. Kom deg opp på fjellet og nyt høstferien i norsk natur. 

Vi hjelper deg å velge feriebolig

Vi ønsker at du og familien skal finne den perfekte hytten til høstferien, både med tanke på destinasjon, fasiliteter og størrelse. Kom innom Norgesbooking sitt hovedkontor på Ål i Hallingdal for en prat, vi hjelper deg gjerne å finne riktig hytte. Om dette er for langt unna, kan du også nå oss på +47 3208 5710 eller post@norgesbooking.no for å få hjelp til å finne drømmehytta. 

Eller finn den selv her